Home / Beauty  / Η φημισμένη Flaxseed mask μπορεί να κάνει θαύματα;

Η φημισμένη Flaxseed mask μπορεί να κάνει θαύματα;

Flaxseed mask
Ένα από τα viral trends του TikTok είναι η λεγόμενη flaxseed mask. Μία homemade μάσκα από λιναρόσπορο μπορεί να προσφέρει οφέλη στην επιδερμίδα μας;

 

Πόσες ακόμα τάσεις ομορφιάς θα προκύψουν από το TikTok; Ο κατάλογος δεν τελειώνει και εμείς θέλουμε πρέπει να φιλτράρουμε τι αξίζει και τι όχι. Το πιο viral trend των ημερών ακούει στο όνομα flaxseed mask. Όπως έχει αποδειχθεί μπορεί να προσφέρει πολλά θετικά στην επιδερμίδα μας. Η Tik Toker Victoria Benitez είναι η πρώτη που παρουσίασε τη συγκεκριμένη homemade μάσκα, έχοντας ανακαλύψει τα θαυματουργά στοιχεία του λιναρόσπορου. Ο συγκεκριμένος σπόρος είναι το βασικό στοιχείο για να δημιουργήσετε μία μάσκα σε μορφή gel, η οποία θα αλλάξει την επιδερμίδα σας.

 

@victoria__benitez

God i love this mask #flaxseedgel #flaxseed #health #natural #skincare

♬ original sound – victoria__benitez

Τα λιπαρά οξέα και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία του αποδεικνύουν ότι η φύση κρύβει τη δική της μαγεία. Προσθέτοντας ζεστό νερό στον λιναρόσπορο και αφήνοντάς το να κρυώσει στο ψυγείο δημιουργείται ένα μείγμα μάσκας, το οποίο απλώνεται σε όλο το πρόσωπο. Μόλις το ξεπλύνεται με χλιαρό νερό, αμέσως η επιδερμίδα σας θα γίνει πιο λαμπερή. Η απολεπιστική του δράση θα αναζωογονήσει το δέρμα και θα απελευθερώσει τους πόρους. Έχει αντιγηραντικά οφέλη και πολλοί το παρομοιάζουν με το botox. Ωστόσο, όσα οφέλη και αν προσφέρει σίγουρα δεν είναι όσα το πραγματικό botox.

 

@kiyagug

#stitch with @alexis dimaya Day 1 of trying flaxseed face mask! Ingredients used: flaxseed and water. #flaxseedmask#flaxseedfacemask #botoxathome#viralmask#glowyskin#allnaturalfacemask#facemaskforacne#facemask

♬ Love Language – SZA

Εμείς σας προτείνουμε σίγουρα να δοκιμάσετε τη flaxseed mask και να δώσετε μία εκπληκτική και φυσική φροντίδα στο πρόσωπό σας! P.S. Αξίζει να δοκιμάσετε τον λιναρόσπορο και στα μαλλιά σας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.