Home / Beauty  / Η νέα εκστρατεία ενημέρωσης της Estée Lauder για το καρκίνο του μαστού με την Ελένη Μενεγάκη

Η νέα εκστρατεία ενημέρωσης της Estée Lauder για το καρκίνο του μαστού με την Ελένη Μενεγάκη

Η Estée Lauder μας ενημερώνει για τον καρκίνο του μαστού, παρέα με την Ελένη Μενεγάκη. Δείτε τις backstage φωτογραφίες.

 

Για 9η συνεχόμενη χρονιά, η Ελένη Μενεγάκη, Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, συμμετέχει στην καμπάνια ευαισθητοποίησης της Estée Lauder. Η συγκεκριμένη εκστρατεία ξεκίνησε το 1992 με την εμβληματική ροζ κορδέλα. Σκοπός της είναι να δημιουργήσει έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού και από το 2005 φιλοξενείται και στην Ελλάδα.

 

 

Το μοναδικό ροζ βραχιόλι, αφιερωμένο γι’ αυτόν τον ειδικό σκοπό, φιλοτεχνείται από το γνωστό σχεδιαστή Dukas. Τα έσοδα από την πώληση του βραχιολιού, που θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο, σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, θα διατεθούν και φέτος για την οικονομική ενίσχυση του σπουδαίου ανθρωπιστικού έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

 

 

Η Estée Lauder Hellas είναι ιδιαίτερα περήφανη για τη συμβολή της στον αγώνα κατά του καρκίνου, καθώς μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 3000 δωρεάν μαστογραφίες, από τον κινητό μαστογράφο, σε όλη την Ελλάδα.

 

#TimeToEndBreastCancer

www.estelauder.gr

Φωτογραφίες: Κουσμάς Κουμιανός

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.