Home / Beauty  / Τι είναι το scalp serum;

Τι είναι το scalp serum;

Τι είναι το scalp serum, ο νέος beauty όρος που εισέβαλε στη βίβλο της ομορφιάς;

 

Η κεφαλή μας είναι μια περιοχή που ξεφεύγει της προσοχής μας, διότι δίνουμε έμφαση στις ρίζες των μαλλιών μας. Πρέπει να θυμηθούμε ότι πολύ σημαντικό ρόλο, για να έχουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά, διαδραματίζουν οι ρίζες μας. Και για να σιγουρευτούμε ότι μπορούν να αναπτύσσονται φυσιολογικά πρέπει να φροντίζουμε την κεφαλή μας. Μια περιοχή που κατέχει πρωτεύουσα θέση και αξίζει της προσοχής μας. Αν δεν της δώσουμε το ενδιαφέρον που αναζητεί, τότε αυτό θα έχει δυσάρεστα αποτελέσματα στα μαλλιά μας. Το stress και η κακή διατροφή την επηρεάζει αρκετά.

 

 

Ο όρος που αναφέρεται σε αυτό το είδος της hair care ρουτίνας είναι το scalp serum. Πρόκειται για ένα είδος ορού που θρέφει το τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα το απαλλάσσει από τυχόν ρύπους ή βακτήρια. Βοηθάνε στην πρόληψη βλάβης των μαλλιών σας και προστατεύουν από τη θερμότητα. Η εφαρμογή του είναι απλή και αρκετά εύκολη. Τοποθετήστε το προϊόν στην κεφαλή σας, κάντε το μασάζ με τα δάχτυλα σας και αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα!

 

https://www.instagram.com/p/CR1vVfgAdRo/

 

 

Μερικά beauty products για να φροντίσετε καλύτερα τα μαλλιά σας.

 

Dr. Barbara Strum, Cult Beauty.

Courtesy of Dr. Barbara Strum

 

Beauty Bio, Cult Beauty.

Courtesy of Beauty Bio

 

Sunday Riley, Cult Beauty.

Courtesy of Sunday Riley

 

Aveda, Attica.

Courtesy of Aveda

 

Virtue, Sephora.

Courtesy of Virtue

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.