Home / Beauty  / Γίνε η Bronze Goddess του καλοκαιριού με την Estée Lauder

Γίνε η Bronze Goddess του καλοκαιριού με την Estée Lauder

Bronze Goddess
Η Estée Lauder μάς καλεί να αφεθούμε στο χάδι του ήλιου, με την καλοκαιρινή συλλογή της, Bronze Goddess, καθώς και τη Nuit limited collection. Τα αισθησιακά, ηλιόλουστα αρώματα και τα λαμπερά προϊόντα για το πρόσωπο και σώμα μάς μεταφέρουν σε μία καλοκαιρινή ουτοπία.

 

Η καινούργια beauty συλλογή Bronze Goddess από την Estée Lauder είναι αυτό που χρειαζόμασταν, για να μας χαρίσει την πολυπόθητη λάμψη του καλοκαιριού. Η συλλογή αρωμάτων και τα νέα προϊόντα για πρόσωπο και σώμα έρχονται να μας ταξιδέψουν στην αίγλη μίας καλοκαιρινής εξόρμησης. Παράλληλα, οι ιδιαίτερες πολυτελείς συσκευασίες είναι εμπνευσμένες από τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας και το χρυσαφένιο φως του ήλιου.

 

Bronze Goddess

 

Η συλλογή αρωμάτων Bronze Goddess

Το Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent είναι αποπλανητικό και σέξι. Η βελούδινη υφή του Tiare Flower συνδυάζεται με την κρεμώδη καρύδα, το σανδαλόξυλο, τη βανίλια και το κεχριμπάρι.

Παράλληλα, το Bronze Goddess Eau de Parfum είναι ένα αισθησιακό, ηλιόλουστο μείγμα από περγαμόντο, κεχριμπάρι, Tiare flower και βανίλια, σε συνδυασμό με κρεμώδη καρύδα. Οι συσκευασίες τους είναι βυθισμένες σε ένα bronze ροζ-χρυσό χρώμα, που αποτυπώνουν τη ζεστασιά ενός καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος, όπως ακριβώς και το περιεχόμενό τους.

 

Η συλλογή προϊόντων σώματος

Η Estée Lauder λανσάρει, επίσης, και το πολυτελές υγρό highlighter Bronze Goddess All-Over Face & Body Gloss, για αστραφτερή και χρυσαφένια λάμψη. Είναι ιδανικό για όλα τα σημεία του σώματος. Ζυγωματικά, ντεκολτέ και πόδια θα αποκτήσουν την απαραίτητη καλοκαιρινή λάμψη στη στιγμή.

Η συλλογή make-up

Το νέο Bronze Goddess Healthy Glow Bronzer συνδυάζει ρουζ, bronzer και highlighter σε ένα προϊόν. Έρχεται να φωτίσει και να δώσει λάμψη στην επιδερμίδα μας.

Bronze Goddess

 

Ταυτόχρονα, το Matte & Glow Bronzing Trio είναι ένας μοναδικός συνδυασμός του best seller bronzer της Estée Lauder μαζί με μια πιο βαθιά matte απόχρωση και ένα φωτεινό ιριδίζον highlighter. Η τριπλή του σύνθεση από πλούσια τροπικά έλαια, όπως η καρύδα, το μάνγκο και ο ανθός cupuacu, χαρίζει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στο bronzer και το highlighter και δημιουργεί ζεστασιά και λάμψη στην επιδερμίδα.

 

Το Highlighting Powder Gelée είναι ένα αστραφτερό highlighter για το απόλυτο εφέ λάμψης. Αυτό το προϊόν προσφέρει μία λεία αίσθηση μαργαριταριού και μία απαλή λάμψη. Η μεταξένια σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί για να φωτίσει την επιδερμίδα, συνδυάζοντας την κρεμώδη υφή με την ακρίβεια που δίνει μία πούδρα στο makeup. Κυκλοφορεί σε τρεις μοναδικές αποχρώσεις Modern Mercury, Solar Crush και Heatwave, κατάλληλες για κάθε επιδερμίδα.

 

Limited Edition Bronze Goddess Nuit Collection

Η Estée Lauder δε σταματά να μας εκπλήσσει, κυκλοφορώντας τη νέα της limited-edition συλλογή. Η νέα beauty collection είναι εμπνευσμένη από τις εικόνες και τα αρώματα μιας ζέστης καλοκαιρινής νύχτας. Χαρακτηρίζεται από ένα ακτινοβόλο και σαγηνευτικό άρωμα λουλουδιών και μία έντονη παλέτα σκιών για τα μάτια. Και τα δύο είναι κατάλληλες να συνοδεύσουν κάθε βραδινή μας εμφάνιση.

 

Bronze Goddess Nuit

 

Limited-Edition Bronze Goddess Nuit Eau de Parfum

Ένα πολυτελές άρωμα λουλουδιών από κεχριμπάρι παραπέμπει στον εμβληματικό γυναικείο αισθησιασμό, που αποπνέει το Bronze Goddess, με έναν αέρα ζεστασιάς και κομψότητας. Οι νότες αλμυρής καρύδας είναι η τελική πινελιά, που θυμίζει το άρωμα του κλασικού Bronze Goddess. Νότες από σκούρη Tonka και κρεμώδες ξύλο κασμίρ προσδίδουν μία βαθιά γοητεία στη βάση του αρώματος. Παράλληλα, το πολυτελές και αστραφτερό Ambrox® χαρίζει λάμψη παντού.

Bronze Goddess Nuit

Limited-edition Bronze Goddess Nuit: The Summer Look παλέτα σκιών

Εμπνευσμένες από τον ρομαντισμό του μεσονυκτίου, οι αποχρώσεις συνδυάζουν διαχρονικούς τόνους μαζί με λαμπερές και μεταλλικές υφές. Σε ματ και αστραφτερούς τόνους, οι σκιές αναμιγνύονται εύκολα και προσφέρουν άψογη εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια. Μάλιστα, η κεντρική απόχρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μάτια και ζυγωματικά.

 

 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada