Home / Beauty  / Η Rita Ora επιλέγει πιστά Foreo

Η Rita Ora επιλέγει πιστά Foreo

Πώς καταφέρνει η Rita Ora να είναι τόσο λαμπερή; Επιλέγοντας τα προϊόντα Foreo για τη beauty ρουτίνα της.

 

Σε κάθε της εμφάνιση η Rita Ora είναι απίστευτα λαμπερή. Δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε το style icon βραβείο από τη The Daily Front row στα Fashion Media Awards 2021. Και πώς το καταφέρνει; Επιλέγοντας τα προϊόντα της Foreo. Σε ένα post της στο Instagram μοιράστηκε πως το Luna 3 είναι μια από τις αγαπημένες τις συσκευές και κάθε φορά που τη χρησιμοποιεί απολαμβανει τη λειτουργία massage, μέσω της ειδικής τεχνολογίας της.

 

 

Η συγκεκριμένη συσκευή, που τη χρησιμοποιούν και άλλοι celebrities, όπως η Jessica Alba, προσφέρει τον πιο αποτελεσματικό και βαθύ καθαρισμό. Αφαιρεί το 99% των ρύπων και προετοιμάζει την επιδερμίδα για να δεχθεί τα υπόλοιπα skin care προϊόντα. Στη συνέχεια εφαρμόζει τη συσκευή UFO 2, για να ενυδατώσει το πρόσωπο της.

 

 

“Το UFO 2 από τη FOREO διαθέτει επιπλέον τη λειτουργία της θερμοθεραπείας και κρυοθεραπείας. Τα LED lights, αποτελούν ένα life changing χαρακτηριστικό όταν θέλω να προσφέρω στην επιδερμίδα μου μία δροσιστική αίσθηση ή όταν η επιδερμίδα μου έχει κάποιες ατέλειες όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Έτσι, επιλέγω τη λειτουργία της θερμοθεραπείας που σκοτώνει όλα τα βακτήρια και με βοηθά να αποκτήσω τη λάμψη που χρειάζομαι”, αναφέρει η Rita.

 

Η Foreo υπόσχεται καινοτομία, ποιότητα, ασφάλεια, τεχνολογία και εγγύηση και αποτελεί ένα κορυφαίο beauty brand, που μπορεί να φέρει ριζικές αλλαγές στην περιποίηση, και φυσικά στην επιδερμίδα σας.

 

www.foreo.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.