Home / Beauty  / Η Estée Lauder Hellas φωταγώγησε το Μουσείο Μπενάκη!

Η Estée Lauder Hellas φωταγώγησε το Μουσείο Μπενάκη!

30 χρόνια δέσμευσης. Ενωμένοι να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού. Η Estée Lauder Companies ενημερώνει και ευαισθητοποιεί!

30 χρόνια συμπληρώνει η Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του καρκίνου του μαστού από την Estée Lauder Companies. Από το 1992, που δημιουργήθηκε η Ροζ Κορδέλα, η εταιρεία έχει αναλάβει και έχει φέρει εις πέρας ένα πολύ σημαντικό έργο. Στόχος της να βοηθήσει στη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς καρκίνο του μαστού. Μέρος της εκστρατείας στη χώρα μας ήταν και η φωταγώγηση του Μουσείου Μπενάκη στο εμβληματικό ροζ χρώμα, στo πλαίσιo της παγκόσμιας πρωτοβουλίας φωταγώγησης μνημείων και κτηρίων οροσήμων, για την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Στην εκδήλωση, η οποία προβλήθηκε μέσω Live Streaming από τη σελίδα της Estée Lauder Greece στο Facebook και από το κανάλι της Estee Lauder Greece στο YouΤube, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, ο Γενικός Δ/ντης της Estée Lauder Companies για τα Βαλκάνια κ. Κώστας Σπυρόπουλος, ο Δ/ντης Ανάπτυξης του Μουσείου Μπενάκη κ. Νίκος Τριβουλίδης, ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας, η Δ/ντρια μάρκετινγκ των μαρκών Estée Lauder και La Mer κ. Μάχη Καμπανέλλου κ.ά.

Το έναυσμα για τη φωταγώγηση έδωσε και φέτος η κ. Ελένη Μενεγάκη, ως η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού. Παράλληλα, από το 2005 ο γνωστός σχεδιαστής Duka δημιουργεί το Pink Ribbon Bracelet. Ένα σύμβολο του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και της σημασίας για την πρόληψη και την έγκυρη ενημέρωση.

Για ακόμα μία χρονιά η Estée Lauder προάγει με τον καλύτερο τρόπο ένα τόσο σημαντικό μήνυμα! Time to end breast cancer!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.