Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η λίστα με τις πιο καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας

Η λίστα με τις πιο καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας

λίστα με τις πιο

Η γνωστή λίστα με τις πιο καλοντυμένες για αυτήν την εβδομάδα επέστρεψε και περιλαμβάνει πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις!

 

Μία εβδομάδα πριν τελειώσει το καλοκαίρι και επιστρέφουμε με τη λίστα με τις πιο καλοντυμένες! Τα looks αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνουν μερικά από τα καλύτερα looks που είδαμε αυτό το καλοκαίρι! Πρωτότυπες ιδέες, styling που παίρνει δέκα και sexiness που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Η νικήτρια αυτής της εβδομάδας η Hailey Bieber που απέδειξε για μία ακόμη φορά γιατί συμπεριλαμβάνεται στα σύγχρονα icons. Φόρεσε ένα φανταστικό Blumarine blazer, δημιουργώντας ένα total black outfit με τον πιο stylish τρόπο.

Δεύτερη στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες η σημερινή εορτάζουσα Dua Lipa! Το birthday look της περιλάμβανε ένα μικροσκοπικό και πολύ λαμπερό crop top συνδυασμένο με λευκή maxi φούστα και τις signature white platform boots από Marc Jacobs. Στην τρίτη θέση βάζουμε τη Sydney Sweeney και την εμφάνιση της στα HCA Awards. Επέλεξε μία vintage Mugler δημιουργία με την οποία ήταν τόσο εντυπωσιακή που θα πίστευε κανείς ότι ο αείμνηστος σχεδιαστής την έφτιαξε ειδικά για την ηθοποιό.

 
Δείτε παρακάτω πώς ολοκληρώνεται η λίστα με τις well dressed!

 

Hailey Bieber
Dua Lipa
Sydney Sweeney
Beyoncé
Poppy Delevigne
Lili Reinheart
Kendall Jenner
Jennifer Lopez

https://www.instagram.com/p/ChQNE-yKqis/

Mindy Kaling
Mily Carey
 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.