Home / Fashion  / Η Hailey Bieber κυκλοφόρησε συλλογή για το Wardrobe. NYC

Η Hailey Bieber κυκλοφόρησε συλλογή για το Wardrobe. NYC

Το γνωστό Αμερικανικό brand Wardrobe. NYC γιόρτασε πέντε χρόνια με μία δημιουργική συνεργασία με τη Hailey Bieber.

 

H Hailey Bieber ένωσε τις δυνάμεις της με το Wardrobe.NYC με αφορμή τα πέμπτα γενέθλια του γνωστού Αμερικανικού brand μόδας. Μοντέλο, επιχειρηματίας και σύγχρονο fashion icon, η Hailey επέλεξε κομμάτια που αντιπροσωπεύουν το όραμα και των δυο. Ευέλικτα hero pieces με το χαρακτηριστικό στυλ της Bieber και τον minimal κώδικα του brand. Φτάνοντας σε μία αυστηρή παλέτα μαύρου και εκρού, η capsule collection εισάγει μία νέα ερμηνεία στα modern classics. Το καθημερινό ντύσιμο γίνεται με τον πιο κομψό τρόπο.

 

 

Τι κομμάτια περιλαμβάνει η συλλογή της Hailey Bieber για το Wardrobe.NYC; HB Blazer και HB coat σε oversized μέγεθος. Παντελόνι με πλισέ κωνικές λεπτομέρειες στον αστράγαλο. Το μοντέλο επαναπροσδιόρισε το signature κολάν του brand προσθέτοντας μία ζώνη στη μέση και κλείσιμο με φερμουάρ. Η συλλογή ολοκληρώνεται με ένα ασορτί top και παντελόνι, knitted mini φόρεμα, μακρυμάνικο μπλουζάκι και ένα ribber tank.

 

 

“Η Hailey έχει απίστευτο μάτι και γούστο στη μόδα. Η αποφασιστικότητα της έκανε τη διαδικασία ομαλή και απλή, επειδή ήταν πολύ ξεκάθαρη γι αυτό που ήθελε από την αρχή. Θέλαμε να φωτογραφήσουμε τη Hailey φυσικά, και με τρόπο που να είναι αυθεντικός και αληθινός. Ταυτόχρονα, θέλαμε να εξερευνήσουμε την ιδέα της ντουλάπας και το τελετουργικό του να ντυθούμε”, δήλωσαν οι ιδρυτές του brand. 

 

 

www.wardrobe.nyc

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.