Home / Fashion  / Τα cargo pants στην κορυφή της wish list μας!

Τα cargo pants στην κορυφή της wish list μας!

Ποιο είναι το παντελόνι που πρέπει να φορέσετε οπωσδήποτε αυτήν τη σεζόν; Τα cargo pants ήρθαν για να μείνουν!

 

Η μεγαλύτερη τάση της σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2022 ακούει στο όνομα cargo pants. Τα παντελόνια που συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο άνεση και αβίαστο sexiness ήρθαν για να μείνουν και να κατακτήσουν το κόσμο της μόδας. Κυκλοφορούν και σε denim έκδοση που εντυπωσιάζει σε κάθε περίσταση! Η σύγχρονη και ταυτόχρονα vintage αισθητική τους τα κατατάσσει στην κορυφή της wish list που ετοιμάζουμε για την επόμενη σεζόν! Οι πιο καταξιωμένες και hot street stylers τα αναδεικνύουν με την πρώτη ευκαιρία! Τώρα ήρθε και η δική σας στιγμή!

 

Αποτελούν ιδανικό μεταβατικό κομμάτι για να αποχαιρετήσουμε σιγά- σιγά τα καλοκαιρινά κομμάτια και να μπούμε σε άλλο mood. Όσο casual item και να θεωρείτε με το κατάλληλο styling μπορεί να φορεθεί ακόμα και στο γραφείο ή σε ένα night out. Ο πιο υπέροχος και θηλυκός τρόπος να το φορέσετε είναι με ένα crop top και sneakers όπως τα κορίτσια του Instagram. Το πιο cool day to night item έρχεται σε μεγάλη ποικιλία, ενώ δεν υπάρχει brand που να μην το έχει συμπεριλάβει για την καινούργια του collection.

 
AAPE

cargo pants

Y-3

cargo pants

Ganni

Tom Ford

Aspesi

Burberry

Κεντρική photo Instagram blvkd0pe

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.