Home / Family  / Η ευτυχία δεν κρύβεται… Βρες την στο KIDOT!

Η ευτυχία δεν κρύβεται… Βρες την στο KIDOT!

Το μεγαλύτερο family festival της χώρας, το KIDOT, έρχεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, πιο ανανεωμένο, πιο μεγάλο και με την πιο fun διάθεση!

 

Το KIDOT festival επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ, για 5η συνεχόμενη χρονιά! Πιο ανανεωμένο, πιο μεγάλο και με την πιο fun διάθεση, το μεγαλύτερο family festival της χώρας ανοίγει τις πύλες του Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και.1 Οκτωβρίου, στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo και σας προσκαλεί να ψάξετε μαζί μας την ευτυχία. Μία διήμερη και συναρπαστική γιορτή! Μεγάλοι και παιδιά θα εξερευνήσουν, θα μάθουν, θα δοκιμάσουν καινούργιες εμπειριες και θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές μαζί. 

Το παιχνιδιάρικο KIDOT festival  θα περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια, δράσεις, θεατρικές παραστάσεις και ατελειώτο παιχνίδι. Ππολλές, πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τα παιδιά, αλλά και τους γονείς. Ποιο θα είναι το φετινό πρόγραμμα;

 

Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά που συνδυάζουν τη μάθηση και την ψυχαγωγία. Διασκεδαστικά side-events για μικρούς και μεγάλους και market με διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες των πιο καινοτόμων επιχειρήσεων της Ελλάδας. Θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες από αγαπημένες ομάδες και καλλιτέχνες, όπως και lounge areas και talks από καταξιωμένους ειδικούς. Meet ups με influencers και food and drink corners με τις πιο νόστιμες επιλογές της πόλης. Φανταστικά playgrounds και game areas χαρίζουν ατελείωτο παιχνίδι!

Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας εδώ και μην ξεχνάτε ότι με κάθε εισιτήριο έχετε δωρεάν συμμετοχή σε ΟΛΕΣ τις δραστηριότητες. Έχετε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρετε μέρος και στον μεγάλο διαγωνισμό του 5ου. KIDOT Festival και να κερδίσετε super δώρα! Για ακόμα μια χρονιά, το πιο διασκεδαστικό, πολύχρωμο και ονειρεμένο festival σας καλεί να δημιουργήσετε στιγμές ευτυχίας!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.