Home / Family  / Το Χαμόγελο του Παιδιού υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με δύο γιορτές αγάπης!

Το Χαμόγελο του Παιδιού υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με δύο γιορτές αγάπης!

Χαμόγελο του Παιδιού
Το Χαμόγελο του Παιδιού διοργανώνει δύο εκδηλώσεις για τον Σεπτέμβριο γεμάτες αγάπη, η 1η γιορτή για τα παιδιά στα Χανιά και το φθινοπωρινό smile bazaar. 

 

Δύο εκδηλώσεις γεμάτες αγάπη, δύο εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά. Το Χαμόγελο του Παιδιού σάς προσκαλεί στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου στην 1η γιορτή για τα παιδιά στο Πάρκο Είρηνης και Φιλίας στα Χανιά! Πολλά παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Θα υλοποιούνται διαδραστικές- εκπαιδευτικές δραστηριότητες, μουσικοχορευτικά δρώμενα και θα υπάρχει bazaar και κεράσματα. Η 1η γιορτή για τα παδιά στα Χανιά έχει στόχο την οικονομική ενίσχυσει του οργανισμού που φροντίζει για κάθε παιδί με προβλήματα υγείας στην Κρήτη. 

 

 

Από τις 1 έως και 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το φθινοπωρινό Smile Bazaar στην Αγία. Παρασκευή, όπου θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές μία τεράστια συλλογή από επώνυμα ρούχα, παπούτσια και σχολικά είδη. Όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν το πολύπλευρο έργο της οργάνωσης Χαμόγελο του. Παιδιού, το οποίο βρίσκεται κοντά σε κάθε ευάλωτο παιδί και την οικογένειά του που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του οργανισμού έχουν στηρίξει ολιστικά 60.468 παιδιά μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2023.

 

Χαμόγελο του Παιδιού

Όλες αυτές οι εκδηλώσεις και συνεισφορά γίνεται πραγματικότητα και χάρη στην πολύτιμη προσφορά και υποστήριξη του κόσμου. Γι αυτό και δεν πρέπει να χάσουμε τις τόσο σημαντικές εκδηλώσεις του!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.