Home / Family  / Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο Περιβαλλοντικό πάρκο Θέρμης!

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο Περιβαλλοντικό πάρκο Θέρμης!

Περιβαλλοντικό πάρκο
Το Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης φιλοξενεί ένα φανταστικό κυνήγι θησαυρού το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου για παιδιά από 8-12 ετών.  Μην το χάσετε!

 

Έχετε ακούσει για το μεγαλύτερο παιδικό περιπετειώδες γεγονός της πόλης μας; Στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης στήνεται το πιο εκπληκτικό κυνήγι θησαυρού, που θα σας καθηλώσει και θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο μυστηρίου και ανακαλύψεων. Θα προσφέρει στα παιδιά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, το οποίο θα ξυπνήσει τις αισθήσεις τους και θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν δεξιότητες. Θα μάθουν να παρατηρούν, να λύνουν προβλήματα, αλλά και να συνεργάζονται. Εκεί που το μυστήριο συναντά την κινήση και το μυαλό δουλεύει παρέα με το σώμα!

 

Αποτελεί μία τέλεια ευκαιρία για να ζήσουν τα παιδιά μία αξέχαστη περιπέτεια γεμάτη γέλια, ανακαλύψεις και καινούργιους φίλους. Δημιουργήστε την ομάδα σας- από δύο έως οκτώ άτομα με την παρουσία ενός ενήλικα- και δείτε αν η δική σας καταφέρει να είναι η πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική. Το κυνήγι κρυμμένου θησαυρού απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο, κάνοντας κλικ εδώ. Επισκεφτείτε το Περιβαλλοντικό πάρκο θέρμης και ανακαλύψτε πρώτοι τον κρυμμένο θησαυρό! Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο, κάνοντας κλικ εδώ. Επισκεφτείτε το Περιβαλλοντικό πάρκο θέρμης και ανακαλύψτε πρώτοι τον κρυμμένο θησαυρό!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.