Home / Family  / ΕΛΕΠΑΠ και KIDOT στην πιο συγκινητική καμπάνια!

ΕΛΕΠΑΠ και KIDOT στην πιο συγκινητική καμπάνια!

Tο KIDOT συνεργάζεται με την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης για μια συγκινητική καμπάνια στα social media, αφιερωμένη στις μαμάδες.

 

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας (8 Μαΐου 2022), το KIDOT συνεργάζεται με την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης για την πολύ ξεχωριστή καμπάνια στα social media, με τίτλο “Οι γενναίες μαμάδες αφηγούνται”. Επτά μητέρες Γενναίων Παιδιών με αναπηρία αναδεικνύουν τη μητρότητα μέσα από τη δική τους ματιά. Μιλούν για τη σχέση τους με την ΕΛΕΠΑΠ και στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης προς όλες τις μαμάδες.

 

Το έργο της ΕΛΕΠΑΠ
Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στη Βόρεια Ελλάδα. Από το 1969, καλύπτει ανάγκες θεραπείας και αποκατάστασης παιδιών και νέων με αναπηρία. Στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και η κατάκτηση της αυτονομίας τους, για να πραγματοποιήσουν τα δικά τους Βήματα Ζωής.

Στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Ιδρύματος προσφέρονται ολιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, για την αποκατάσταση κινητικών διαταραχών και την αντιμετώπιση αναπτυξιακών δυσκολιών, διαταραχών ομιλίας και επικοινωνίας, συμπεριφοράς, περιπτώσεων μαθησιακών δυσκολιών κ.ά.

Σε όλο αυτό το ταξίδι, η διοίκηση και το προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης φροντίζει να στέκεται δίπλα στα Γενναία Παιδιά και τις οικογένειές τους, προσφέροντάς τους πάντοτε δύναμη, ελπίδα και αγάπη.

 
 
ELEPAP
 
 
Έως τις 8 Μαΐου, οι μητέρες της ΕΛΕΠΑΠ κάνουν “takeover” στο Instagram του KIDOT. Μέσα από posts και stories, μοιράζονται ιστορίες και στιγμές από την καθημερινότητά τους.
 
 
 
 
Ακολουθήστε το ταξίδι τους και γιορτάστε μαζί τους τη μητρότητα και όλα όσα αυτή περικλείει!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath