Home / Family  / Το KIDOT Festival 4 επιστρέφει ανανεωμένο σε νέο χώρο!

Το KIDOT Festival 4 επιστρέφει ανανεωμένο σε νέο χώρο!

To μεγαλύτερο family festival της χώρας επιστρέφει τον Οκτώβριο ανανεωμένο, μεγαλύτερο, παιχνιδιάρικο και πιο ανατρεπτικό από ποτέ!

Το KIDOT εδώ και τέσσερα χρόνια είναι μια φθινοπωρινή σταθερά για το κοινό της Θεσσαλονίκης. Φέτος, το μεγαλύτερο φεστιβάλ για όλη την οικογένεια επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό υπαίθριο χωριό, αφού μετακομίζει σε ακόμα μεγαλύτερο χώρο.

 

Το KIDOT Festival 4 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου 2022. Ένα εντυπωσιακό υπαίθριο χωριό και οι πιο… τρελούτσικοι κάτοικοί του σας περιμένουν για μία αξέχαστη διήμερη γιορτή, που θα περιλαμβάνει μεγάλες εκπλήξεις για τους μικρούς, κι ακόμα μεγαλύτερες για τους μεγάλους!

 

 

Το πρόγραμμα του KIDOT Festival 4 είναι μοναδικό!

Το φετινό πρόγραμμα του KIDOT Festival 4 συνδυάζει βιωματικά workshops, δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, shows, συναυλίες και πολλές θεαματικές εκπλήξεις!

 

Παράλληλα, θα δημιουργηθούν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι-έκπληξη, οι οποίοι θα απογειώσουν την εμπειρία που θα ζήσει κάθε οικογένεια!

 

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια για παιδιά που συνδυάζουν τη μάθηση με την ψυχαγωγία, διασκεδαστικά side events για μικρούς και μεγάλους και market προϊόντων και υπηρεσιών από τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της Ελλάδας. Επιπλέον, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες από αγαπημένες ομάδες και καλλιτέχνες, lounge areas και talks από καταξιωμένους ειδικούς.

 

 

Meet ups με influencers και τα Live Interviews από τη συντακτική ομάδα του KIDOT Mag θα μεταφέρουν τον δημιουργικό παλμό. Στα Food & Drink Corner θα μπορεί κανείς να βρει τις πιο νόστιμες street food προτάσεις της πόλης, ενώ το παιχνίδι δε θα έχει τέλος στα Playgrounds (PreSchool, Adventure and more) και Game Areas

 

 

 

Οι δράσεις ανανεώνονται συνεχώς και μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά, όπως και τους συμμετέχοντες,  εδώ

 

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στο Viva! Μπορείτε να προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήριά σας, μπαίνοντας αυτομάτως στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο-έκπληξη, που θα κληρωθεί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ! Με το εισιτήριο εισόδου έχετε δωρεάν συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες του φετινού KIDOT (εργαστήρια, θεάματα, δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, playgrounds).

 

Το φετινό φθινόπωρο ξεκινά δυναμικά, γεμάτο αισιοδοξία και θετική διάθεση. Το KIDOT Festival 4 έχει φροντίσει γι’αυτό!

 

***To COZYVIBE είναι χορηγός επικοινωνίας.***

 

www.kidot.gr

Fb: @KIDOT

Ig: @kidot.team

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath