Home / Family  / Γιορτή της Μητέρας: Mother and baby pampering

Γιορτή της Μητέρας: Mother and baby pampering

μητέρας μωρού
Το πιο απαλό άγγιγμα. Η πιο ζεστή μυρωδιά. Το πιο παρήγορο χάδι. Η σχέση μητέρας και μωρού είναι ό,τι πιο τρυφερό έχει να δείξει η φύση. Και η Weleda έχει τον τρόπο να την κάνει ακόμα πιο όμορφη!

 

Οτιδήποτε αγγίζει το δέρμα μας, μπορεί να επηρεάσει όλο το σώμα μας, εξωτερικά και εσωτερικά. Γι’ αυτό, η φροντίδα και η περιποίηση της μέλλουσας μητέρας και του μωρού της πρέπει να περιέχουν αγνά φυσικά συστατικά, φιλικά προς το δέρμα. Μέσα σε δύο ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης για τη μητέρα και το μωρό, η Weleda κλείνει την ικανότητα και την εμπειρία μαιών και φαρμακοποιών και τη δύναμη της φύσης.

 

Για τη μητέρα

 

Λάδι για τις Ραγάδες

Το Λάδι για τις Ραγάδες της Weleda προστατεύει την επιδερμίδα, που έχει την τάση να ξηραίνεται κατά την εγκυμοσύνη. Η τακτική χρήση του, από την αρχή της εγκυμοσύνης, προλαμβάνει την εμφάνιση ραγάδων σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς και στήθος.

μητέρας ladi ragades

Ήπιο αμυγδαλέλαιο, έλαια jojoba και φύτρου σιταριού και εκχύλισμα άρνικας βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Παράλληλα, προλαμβάνουν και ανακουφίζουν από την αίσθηση κνησμού.

 

Λάδι Μασάζ για το Περίνεο

Το Λάδι Μασάζ για το Περίνεο προετοιμάζει ιδανικά την περιοχή για τον τοκετό. Περιέχει ήπιο αμυγδαλέλαιο και σιτέλαιο πλούσιο σε Βιταμίνη Ε, καθώς και φυσικά αιθέρια έλαια από φασκόμηλο moscatello και τριαντάφυλλο.

μητέρας ladi perineo

Το τακτικό μασάζ βοηθάει, ώστε η περιοχή του περινέου να γίνει πιο ελαστική και ανθεκτική, για να αντέξει στον τοκετό.

 

Λάδι Θηλασμού

Ο θηλασμός δεν είναι μόνο παροχή τροφής, μα και ζεστασιά, ασφάλεια, θαλπωρή και τρυφερότητα. Το Λάδι Θηλασμού της Weleda είναι ένα πολύτιμο, απολύτως αγνό φυσικό προϊόν με βάση το αμυγδαλέλαιο, που βοηθά στο να διατηρηθεί η επιδερμίδα του στήθους απαλή και ελαστική.

λάδι θηλασμού μητέρας

Με αιθέρια έλαια μάραθου, κύμινου και μαντζουράνας, ευρέως γνωστά ως γαλακτογόνα, συμβάλλει στην παραγωγή και ροή του μητρικού γάλακτος. Η χρήση του λαδιού σε καθημερινή βάση, από την 38η κιόλας εβδομάδα της εγκυμοσύνης, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς. Έτσι, εξασφαλίζει έναν ευχάριστο και αρμονικό θηλασμό, τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας.

 

Τσάι Θηλασμού

Το εκλεκτής ποιότητας Τσάι Θηλασμού της Weleda είναι ένα μείγμα από επιλεγμένες φυτικές πρώτες ύλες, που προέρχονται από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες. Ο γλυκάνισος, το κύμινο, ο μάραθος και το μοσχοσίταρο είναι ευρέως γνωστά για την ενίσχυση της παραγωγής μητρικού γάλακτος. Το τσάι θηλασμού αποκαθιστά την ισορροπία των υγρών στο σώμα και έχει υπέροχο άρωμα, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε αιθέρια έλαια. Με την προσθήκη της λουίζας, δρα καταπραϋντικά και χαλαρωτικά.

τσάι θηλασμού weleda

Οι ουσίες του τσαγιού περνούν στο γάλα και προλαμβάνουν τις ανεπιθύμητες κοιλιακές δυσλειτουργίες (κολικούς) του μωρού. Μπορείτε να το πίνετε από το τέλος της εγκυμοσύνης και καθ’ όλη τη διάρκεια της γαλουχίας.

 

Για το μωρό

 

Weleda Baby

 

Βοτανόλουτρο Καλέντουλας για Μωρά και Παιδιά

Με το Βοτανόλουτρο Καλέντουλας, το βραδινό μπάνιο μετατρέπεται σε ένα γαλήνιο τελετουργικό για τη μητέρα και το παιδί.

botanoloutro kalentoula

Περιποιείται, ηρεμεί και βοηθά στην ανάπτυξη του υγιούς δέρματος, χάρη στα βιολογικά εκχυλίσματα καλέντουλας και θυμαριού. Καθαρίζει απαλά και ενισχύει τη χαλαρωτική δράση του ζεστού νερού, προετοιμάζοντας το μωρό για έναν γαλήνιο ύπνο.

 

Κρεμόλουτρο Καλέντουλας για Μωρά και Παιδιά

Κάντε απαλό μπάνιο στο μωρό σας με το απαλό Κρεμόλουτρο Καλέντουλας για ευαίσθητο δέρμα.

kremoloutro kalentoula

Η απαλή, καταπραϋντική δράση της καλέντουλας συνδυάζεται με το μεταξένια γλυκό αμυγδαλέλαιο και το βιολογικό σησαμέλαιο, σε μία πραγματικά θρεπτική σύνθεση. Προλαμβάνει την ξηρότητα, περιποιείται εξαιρετικά το δέρμα και το καθαρίζει απαλά.

 

Κρέμα Καλέντουλας για Μωρά

Το ξηρό δέρμα, που προκαλείται από το σύγκαμα, τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή τους θερμαινόμενους εσωτερικούς χώρους, δε θα πρέπει να προκαλεί δυσφορία στα μωρά.

krema kalentoula

Η πλούσια, απαλή Κρέμα Καλέντουλας περιέχει βιολογικό σησαμέλαιο, πλούσιο εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας και λανολίνη. Προσφέρει εντατική περιποίηση στις ξηρές περιοχές και προστατεύει από την απώλεια της υγρασίας, που είναι απαραίτητη για το δέρμα.

 

Κρέμα Καλέντουλας για την Αλλαγή Πάνας

Περιποιηθείτε το πιο ευαίσθητο σημείο του μωρού σας με την Κρέμα Καλέντουλας για την Αλλαγή Πάνας.

krema καλέντουλας allagis panas μητέρας

Τα βιολογικά εκχυλίσματα καλέντουλας και χαμομηλιού, σε συνδυασμό με το αμυγδαλέλαιο και το σησαμέλαιο, καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και μειώνουν την ερυθρότητα. Η λανολίνη και το οξείδιο του ψευδαργύρου δημιουργούν ένα φράγμα ενάντια στην υγρασία. Αγαπημένη επιλογή των μαιών εδώ και 30 χρόνια!

 

Κρέμα Kαλέντουλας για το Πρόσωπο

Η Κρέμα Καλέντουλας για το Πρόσωπο έχει ήπια σύνθεση, που αφήνει το βρεφικό πρόσωπο βελούδινα απαλό.

baby krema καλέντουλας prosopo weleda

Το εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας περιβάλλει με έναν προστατευτικό μανδύα το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου, ενώ η λανολίνη και το βιολογικό αμυγδαλέλαιο το ενυδατώνουν βαθιά. Απορροφάται άμεσα, προλαμβάνει την αφυδάτωση και υποστηρίζει τη φυσική λειτουργία του δέρματος.

 

Λάδι Περιποίησης Καλέντουλας

Το Λάδι Περιποίησης Καλέντουλας περιβάλει το μωρό με ένα ζεστό, διακριτικά αρωματισμένο περίβλημα από απαλά έλαια.

ladi peripoiisis kalentoula

Με βιολογικό αμυγδαλέλαιο και σησαμέλαιο, εκχυλίσματα βιολογικής καλέντουλας και χαμομηλιού και αιθέρια έλαια που προσφέρουν απαλό, καταπραϋντικό άρωμα, φροντίζει το βρεφικό δέρμα και ενισχύει τη φυσική του άμυνα απέναντι στο περιβάλλον. Χρησιμοποιήστε το για την περιποίηση του σώματος ή για να κάνετε μασάζ στο μωράκι σας.

 

Γαλάκτωμα Σώματος Καλέντουλας για Μωρά και Παιδιά

Ένα ήπιο, ελαφρύ Γαλάκτωμα Σώματος με βιολογικό αμυγδαλέλαιο και σησαμέλαιο και εκχυλίσματα καλέντουλας και χαμομηλιού.

baby galaktoma καλέντουλας weleda

Είναι εμπλουτισμένο με λιπίδια που παρουσιάζουν εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα. Ένα γαλάκτωμα που απορροφάται άμεσα, ενισχύει τη φυσική προστασία του δέρματος και το αφήνει βελούδινα απαλό και φυσικά μυρωδάτο.

 

Σαμπουάν Καλέντουλας και Αφρόλουτρο

Ένα εξαιρετικά ήπιο βρεφικό Σαμπουάν και Αφρόλουτρο, με εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας και γλυκό αμυγδαλέλαιο.

baby sampoo kalentoula weleda

Απομακρύνει απαλά τους ρύπους και προλαμβάνει την ξηρότητα. Διατηρεί τον προστατευτικό μανδύα του δέρματος του μωρού, διευκολύνει το χτένισμα των μαλλιών και είναι ήπιο με τα μάτια. Το φυσικό άρωμα του μωρού δεν επηρεάζεται. Ιδανικό και σε περίπτωση εμφάνισης σμηγματόρροιας του τριχωτού της κεφαλής, που εμφανίζεται σε νεογνά.

 

Όλα τα προϊόντα της σειράς Καλέντουλα της Weleda δεν περιέχουν συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές ή χρωστικές ουσίες, επιφανειοδραστικές ή τασιενεργές ουσίες και πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και φιλικά ακόμη και με το ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα.

 

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της Weleda στα φαρμακεία και τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων και εξασφαλίστε την πιο ασφαλή και απαλή φροντίδα καθημερινής περιποίησης, για εσάς και το μωρό σας!

 

www.weleda.gr

FB: @weledagreece

IG: weleda_greece

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?