Home / Family  / Δωρεάν Ημερίδα Διατροφής από το Project Parenting

Δωρεάν Ημερίδα Διατροφής από το Project Parenting

Η δωρεάν Ημερίδα Διατροφής του Project Parenting  θα ηρεμήσει τις διατροφικές σου αγωνίες σε ό,τι αφορά το παιδί σου και εσένα.

Το Project Parenting είναι πάντα στο πλάι των γονιών με πολλά και διαφορετικά projects. Αυτή τη φορά, μέσα από μία δωρεάν Ημερίδα Διατροφής, συντροφιά με εξειδικευμένους επαγγελματίες διατροφής και υγείας, σε καλεί να εξερευνήσεις τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν τη διατροφή των παιδιών, τη δική σου σχέση με το φαγητό, αλλά και τη σύνδεση αυτών των δύο!

 

Η Ημερίδα Διατροφής θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου διαδικτυακά, εντελώς Δωρεάν.και υπόσχεται να προσφέρει γνώση και στήριξη σε κάθε γονιό,.που θέλει να απαλλαγεί από το άγχος για την διατροφή του παιδιού του, αλλά και τη δική του.

 

Πώς θα την παρακολουθήσεις;

Η ημερίδα θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και θα είναι ανοιχτή και εντελώς δωρεάν για όλους. 

 

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν 9 ομιλήτριες  (διαιτολόγοι & διατροφολόγοι) που θα συζητήσουν τις πιο συχνές αγωνίες.που έχουμε σαν γονείς για την παιδική διατροφή, τις κυριότερες προκλήσεις στην διατροφή ενηλίκων,.αλλά και πως συνδέεται η δική μας σχέση με το φαγητό με τη σχέση που θα αποκτήσουν τα παιδιά μας με αυτό.

 

 

Αν, λοιπόν, αγχώνεσαι και εσύ για την επιλεκτική σίτιση, τις αλλεργίες σε κάθε εισαγωγή φαγητού,.το junk food στα σχολεία, τις καθημερινές επιλογές τροφών και τις δικές σου διατροφικές επιλογές.και πώς επηρεάζουν αυτές τα παιδιά, η Ημερίδα Διατροφής του Project Parenting θα σου λύσει κάθε πιθανή απορία!

 

Αν και δωρεάν, η ημερίδα, απαιτεί προεγγραφή ώστε να διασφαλίσεις την θέση σου! Κλείσε τη θέση σου εδώ! 

 

www.projectparenting.gr

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath