Home / Family  / Το Παραμύθι χωρίς όνομα της Πηνελόπης Δέλτα έρχεται στο θέατρο Αριστοτέλειον!

Το Παραμύθι χωρίς όνομα της Πηνελόπης Δέλτα έρχεται στο θέατρο Αριστοτέλειον!

Παραμύθι χωρίς όνομα
Μία παρέα νέων ηθοποιών εισάγει την έννοια του θεάτρου στα παιδιά, παρουσιάζοντας μία σύγχρονη ματιά του έργου Παραμύθι χωρίς όνομα της Πηνελόπης Δέλτα!

 

Από τις 15 Οκτωβρίο, το Θέατρο Αριστοτέλειον θα φιλοξενεί, στην παιδική σκηνή του, το Παραμύθι χωρίς όνομα, μία σύγχρονη ματιά του γνωστού έργου της Πηνελόπης Δέλτα. Μία παρέα νέων ηθοποιών εισάγει την έννοια του θεάτρου στα παιδιά. Παρουσιάζει μία ιστορία με φώτα, σκηνικά, μουσικές, κοστούμια και ταρατατζούμ, όπου όλοι παίζουμε όλους τους ρόλους. Η συγγραφέας μπορεί να φαίνεται ότι τοποθετεί το έργο της σε μία χώρα του παραμυθιού, όμως όλοι ξέρουμε ότι για την ίδια αυτή η χώρα είναι η Ελλάδα. Είναι μία ιδέα, ένα άπιαστο όνειρο, το ιδεώδες της πατρίδας.

Το Παραμύθι χωρίς όνομα είναι μία αλληγορική ιστορία, διδακτική, αλλά εύκολα κατανοητή. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε εποχή. Μας διηγείται μία ιστορία που έχει μέσα της όλη την αγάπη για τα παιδιά και τις αξίες που θέλει να τους εμφυσήσει, αλλά και να τους διασκεδάσει με κωμικούς τρόπους, που μόνο αυτή ξέρει να εφευρίσκει. Ένας πολυδύναμος θίασος- ηθοποιοί, μουσικοί, ακροβάτες, χορευτές- σας καλεί να παρακολουθήσετε μαζί του τι είναι το θέατρο, να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε. Να σκεφτείτε τι αξίες προτείνει το έργο, σαν να έχει γραφτεί σήμερα!

 

Συντελεστές :

Σκηνοθεσία – Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου

Μουσική: Μίλτιάδης Παπαστάμου

Στίχοι τραγουδιών : Γιώργος Μυζάλης

Κουστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης

Βοηθός χορογράφου: Άννα Μανούδη
Φωτογράφιση : Γιώργος Νάκης

Υπεύθυνη Οργάνωσης Παραγωγής : Δήμητρα Παπαδοπούλου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάριος Ζαρδαβάς, Μελίνα Ατρείδου, Ιωάννα Δημητριάδου, Daniel Arrando, Νίκη Τζάνα, Κορνηλία Προκοπίου,. Άλκης Γκόσιος, Όλγα Πάπιστα, Βλάσης Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Μποϊκίδης, Αλέξανδρος Σαγκούρης

 

Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ! 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.