Home / Wellness  / Mind  / Γιατί η νέα διαφήμιση της Lacta μάς αφορά όλους;

Γιατί η νέα διαφήμιση της Lacta μάς αφορά όλους;

Αυτή τη φορά η Lacta αποφάσισε να δείξει ένα άλλο πρόσωπο της αγάπης, ένα πρόσωπο που μας θυμίζει μέρος της σκληρής πραγματικότητας, που βιώνουμε.

 

Ιστορίες αγάπης, έρωτας και ευτυχία πλημμυρίζουν κάθε χρόνο τις διαφημίσεις της Lacta. Διαφημίσεις που μας κάνουν να πιστεύουμε και να ονειρευόμαστε την αληθινή αγάπη. Ωστόσο, φέτος γνωρίσαμε, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ένα πρόσωπο σκληρό, ένα πρόσωπο της αγάπης που πρέπει όλοι να αντιληφθούμε όλοι τι συνέπειες έχει.. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της έλλειψης της βίας κατά των γυναικών ( 25 Νοεμβρίου) η Lacta μάς έδειξε πώς αυτό το κοινωνικό ζήτημα είναι πιο παρόν από ποτέ και αφορά τον καθένα από εμάς.

 

 

Με τίτλο “Μη με αφήσεις ποτέ” διηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού, στην οποία η φράση αυτή μετατρέπεται σε μια εκδήλωση βίας, κτητικότητας και απειλών. Σε σοκάρει και σε αναστατώνει από την αρχή μέχρι το τέλος, με το τραγούδι της Δήμητρα Γαλάνη “Μη μου μιλάς για αγάπη”, να δημιουργεί μια έντονη αντίθεση, καθώς γρήγορα αντιλαμβάνεσαι πώς η αγάπη εδώ δεν υπάρχει.

 

Φέτος, η Ελλάδα και οι γυναίκες της χώρας μας, όπως και κάθε άλλης χώρας, χρειάζονται τέτοιες διαφημίσεις που προάγουν αυτά τα κοινωνικά μηνύματα, ευχόμενες να βοηθήσουν να μπει stop στις γυναικοκτονίες, που τείνουν να γίνουν μια ακόμα πανδημία.. Καμία άλλη, καμία μόνη.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.