Home / Wellness  / Mind  / Γυναίκα Τώρα: Το workshop που πρέπει να συμμετέχεις!

Γυναίκα Τώρα: Το workshop που πρέπει να συμμετέχεις!

Οι πρώτοι Έλληνες Life coaches Τζίλ Δούκα MCC και Νικόλας Ουρανός PCC θα παρουσιάσουν το βιβλίο τους Γυναίκα Τώρα σε ένα απολαυστικό workshop.

 

Τζιλ Δούκα και Νικόλας Ουρανός, οι πρώτοι Έλληνες life coaches, θα παρουσιάζουν το καινούργιο τους βιβλίο με τίτλο Γυναίκα Τώρα, μέσα από ένα υπέροχο workshop. Το νέο βιβλίο τους φιλοδοξεί να γίνει το 4ο best seller τους, ενώ η παρουσίαση θα λάβει χώρα στην Αθήνα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου από τις 17:30 έως τις 20:00, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens, στην οδό Μιχαλακοπούλου 50 και στην Κύπρο την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30-13:00, στο ξενοδοχείο Curium Palace Hotel, στη Λεμεσό, στην οδό Μπάϊρον 11. 

 

 

Μετά από την τριπλή επιτυχία των best sellers Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα επιστρέφουν με το Γυναίκα Τώρα, έναν χρήσιμο οδηγό αυτοβελτίωσης για κάθε γυναίκα, μια αποκαλυπτική βίβλο που στοχεύει να φέρει την προσωπική και επαγγελματική ευημερία στην γυναίκα που θα πιστέψει πως η αλλαγή που αναζητά είναι μόλις μια επιλογή μακριά.

 

 

Το βιβλίο Γυναίκα Τώρα κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από τις εκδόσεις UPGROW σε όλα τα βιβλιοπωλεία Public, Ιανός, Πάργα, Σολώνειο, Κλαψινάκης και οι καταξιωμένοι life coaches θα βρεθούν σε μια μεγάλη περιοδεία για να συζητήσουν μαζί σας όλα όσα πραγματεύεται το Γυναίκα Τώρα, να σας γνωρίσουν από κοντά, αλλά και να θέσετε μαζί τους τα θεμέλια της νέας ζωής που ανοίγεται μπροστά σας μέσα από το βιβλίο τους.

Μη χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε με τη Τζιλ Δούκα MCC (η οποία συγκαταλέγεται στο 4% των coaches παγκοσμίως) και τον Νικόλα Ουρανό PCC relationship coach και να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε μέσα από το νέο τους βιβλίο. Δηλώστε συμμετοχή άμεσα ΕΔΩ, καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής κατά του covid 19 όπως ορίζονται.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?