Home / Beauty  / Ανακάλυψε το απόλυτο hair inspo για την άνοιξη!

Ανακάλυψε το απόλυτο hair inspo για την άνοιξη!

hair inspo
Η άνοιξη είναι η εποχής της ανανέωσης. Όλα γύρω μας ανθίζουν, κάνοντάς μας ακόμα πιο αισιόδοξες και δραστήριες. Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη εποχή για να τολμήσουμε να πειραματιστούμε με τα μαλλιά μας; Τα παρακάτω ανοιξιάτικα trends θα σου δώσουν το απόλυτο hair inspo για να κάνεις την πολυπόθητη αλλαγή που αναζητάς!

 

Με την αλλαγή της σεζόν έρχονται νέες τάσεις, τόσο στα χρώματα όσο και στα χτενίσματα. Εμείς, συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας hair trends, που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον αυτήν την άνοιξη. Συνέχισε να διαβάζεις, προκειμένου να ανακαλύψεις το απόλυτο hair inspo.

 

Cherry cola red

Η απόχρωση cherry cola αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για την άνοιξη, με την Dua Lipa να έχει ήδη υιοθετήσει το trend. Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει απόλυτα στις μελαχρινές, με τις χάλκινες αποχρώσεις να κολακεύουν την επιδερμίδα τους.

 

hair inspo

@dualipa

 

Bardot Bangs

Οι αφέλειες έχουν επιστρέψει δυναμικά, ως ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της άνοιξης. Selena Gomez, Julia Roberts και Lana Del Ray είναι μόνο μερικές από τις celebrities που έχουν δοκιμάσει την τάση.

 

 

Side parts

Ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα, ιδανικό για τις βραδινές σου εξόδους, αποτελεί η χωρίστρα στο πλάι. Όποιο και αν είναι το μήκος των μαλλιών σου, τα side parts θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το look σου, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

 

 

Layers

Αν ψάχνεις ένα κούρεμα που θα ανανεώσει το look σου, χωρίς όμως να αλλάξει δραστικά τα μαλλιά σου, τότε πρέπει να δοκιμάσεις τα layers. Τα layers θα δώσουν όγκο στα μαλλιά σου, ενώ είναι ιδανικά για να δημιουργήσεις το απόλυτο 90s blowout!

 

Κεντρική φωτογραφία: @milicaa_22_/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada