Home / Fashion  / Αυτά τα ανοιξιάτικα looks θα γίνουν το απόλυτο inspo της εβδομάδας σου

Αυτά τα ανοιξιάτικα looks θα γίνουν το απόλυτο inspo της εβδομάδας σου

spring looks
Έχοντας φτάσει στο πρώτο μισό της άνοιξης, το μυαλό μας ταξιδεύει ήδη στο καλοκαίρι. Ωστόσο, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να αποχωριστούμε τα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα trends.

 

Τα παρακάτω ανοιξιάτικα looks μάς δίνουν την απαραίτητη έμπνευση της εβδομάδας και μας κάνουν να αφήσουμε για λίγο ακόμα πίσω τις τάσεις της επόμενης σεζόν. Ποιες εμφανίσεις ξεχωρίσαμε αυτήν την εβδομάδα;

 

Total white

 

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το λευκό είναι μία από τις πιο κομψές αποχρώσεις για την άνοιξη. Ακόμα και αν μία total white εμφάνιση μπορεί να φαντάζει για πολλούς μονότονη, ωστόσο αποτελεί την απόχρωση-κλειδί για τις φετινές ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.

 

@veneti.a

 

Total beige

 

Οι κρεμ αποχρώσεις διαδέχονται σε κομψότητα της λευκές, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δημιούργησε day-to-night σύνολα, ιδανικά για τα μέσα της άνοιξης.

 

ανοιξιάτικα

@narrinanatasha

 

Leopard Print

 

Ως ένα από τα πιο κλασικά -πλέον- prints, το λεοπάρ έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και την άνοιξη. Ένα λεοπάρ φόρεμα, σε συνδυασμό με ένα oversized μαύρο blazer θα γίνει το on-the-go look σου για το υπόλοιπο της άνοιξης.

 

ανοιξιάτικα

@milicaa_22_

 

Loose fits

 

Εκτός από τις κομψές εμφανίσεις, η άνοιξη μάς καλεί να είμαστε ανέμελες και χαλαρές. Ένα λευκό πουκάμισο σε συνδυασμό με ένα loose τζιν, flat παπούτσια και μία oversized τσάντα είναι στοιχεία που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε στιγμή της ημέρας μας. Παράλληλα, ένα πουκάμισο μπορεί να γίνει το πρωταγωνιστικό στοιχείο και σε μία πιο girly streetwear εμφάνιση. Συνδύασέ το με μία mini φούστα και sneakers, πετυχαίνοντας έτσι το απόλυτο ανοιξιάτικο loose fit.

 

@mecahwirht

ανοιξιάτικα

@narrinanatasha

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @narrinanatasha/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada