Home / Fashion  / Η Rihanna ανανεώνει τα Creeper Phatty της Puma x Fenty

Η Rihanna ανανεώνει τα Creeper Phatty της Puma x Fenty

Creeper Phatty
Τα Creeper Phatty της Puma x Fenty επιστρέφουν με νέα χρώματα, επιμελημένα από τη Rihanna.

 

Μόλις πέρυσι, τα αγαπημένα Creeper Phatty έκαναν την επιστροφή τους μέσα από τη συνεργασία της Fenty με την Puma. Σήμερα, η ογκώδης σιλουέτα των Creeper κάνει την επιστροφή της, με τη Rihanna να επιμελείται τα νέα χρώματα της σειράς.

 

 

Τα Creeper έκαναν το ντεμπούτο τους τον Σεπτέμβριο του 2015 ως μία ανανεωμένη έκδοση.των Suede sneakers της Puma, με την ογκώδη σιλουέτα τους να ανακηρύσσεται ως sneaker της χρονιάς από το Footwear News το 2016. Σήμερα, τα Creeper ανανεώνονται με τη Rihanna να τα λανσάρει.πιο μεγάλα και πιο τολμηρά από ποτέ.

 

Η νέα συνεργασία Fenty x Puma περιλαμβάνει τρεις νέες γήινες αποχρώσεις, μεταξύ των οποίων την “Taupe”,.τη “Fog Green” και τη “Warm White”, με την απόχρωση “Taupe” να είναι η πρώτη που παρουσιάστηκε. Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία, η PUMA και η Rihanna συνεργάστηκαν με τη Philippa Price για μια έντονη καμπάνια που εξερευνά την “τέχνη του καμουφλάζ”.

 

 

Για το επίσημο λανσάρισμα των Creeper Phatty, η Rihanna έκανε μία εμφάνιση στο Λονδίνο. Μιλώντας για τις νέες αποχρώσεις, η επιχειρηματίας ανέφερε, Το αγαπημένο μου πράγμα σε όλες τις αποχρώσεις ότι μπορείς να τις συνδυάσεις με τα πάντα”.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada