Home / Fashion  / Τα flat παπούτσια που θα αντικαταστήσουν τα αγαπημένα μας kitten heels

Τα flat παπούτσια που θα αντικαταστήσουν τα αγαπημένα μας kitten heels

flat shoes
Ποια είναι τα flat παπούτσια που θα κυριαρχήσουν στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας;

 

Όσο και να αγαπάμε τα kitten heels, τα mules και τις all time classic γόβες, κάποια στιγμή θα βρεθούμε σε εκείνο το σημείο.που θα θέλουμε να δώσουμε προτεραιότητα στην άνεση και στην πρακτικότητα. Ευτυχώς, οι φετινές τάσεις στα παπούτσια έχουν αναδείξει τα flats ως hero piece της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία- ή.τη δυσκολία, αν είμαστε αναποφάσιστες- να επιλέξουμε ανάμεσα σε δεκάδες stylish προϊόντα. Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε ποια είναι τα flat παπούτσια που θα αντικαταστήσουν τα αγαπημένα μας kitten heels.

 

Μία από τις πρώτες μας επιλογές αποτελούν οι μπαλαρίνες, μία τάση που- θέλοντας και μη- μας γυρίζει πίσω στα παιδικά μας χρόνια. Οι περισσότερες από εμάς φοβούνται να γυρίσουν πίσω σε αυτό το σχεδόν νοσταλγικό item. Ωστόσο, οι μπαλαρίνες μπορούν να αποδειχτούν σωτήριες, ειδικά όταν πρόκειται για τα office looks μας. Ένα φαρδύ παντελόνι με ένα λευκό πουκάμισο, ακόμα και μία μάξι φούστα με ένα cardigan είναι συνδυασμοί που θα απογειώσουν τις μπαλαρίνες σου. Φυσικά, με τον ίδιο τρόπο μπορείς να συνδυάσεις τα loafers σου, δίνοντας ένα πιο αυστηρό στυλ στην εμφάνισή σου. Τέλος, αν το στυλ σου είναι πιο playful, τα ιδανικό flat παπούτσια για εσένα αποτελούν τα mary janes χωρίς τακούνι.

 

@mimiarr/Instagram

 

Αν θέλεις να επιλέξεις την άνεση, χωρίς να θυσιάσεις το στυλ, επέτρεψέ μου να σου συστήσω μερικές από τις καλύτερες τάσεις σε flat παπούτσια για αυτήν την άνοιξη!

 

 

Ίσια δερμάτινα loafers, Zara

 

 

Faux-leather slingback flats, GANNI

 

 

Flat Mules, Sisley

 

flat παπούτσια

 

Διχτυωτή μπαλαρίνα, Massimo Dutti fl

at παπούτσια

 

Pleated leather mary-jane ballet flats, COS

 

 

Flat mary janes, VAGABOND

 

flat παπούτσια

 

Les Slingbacks Duelo Plates denim flats, Jacquemus flat παπούτσια

flat παπούτσια

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @keziacook/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada