Home / Men  / Ο τενίστας Carlos Alcaraz αναδεικνύει την πρώτη LV collection του Pharrell

Ο τενίστας Carlos Alcaraz αναδεικνύει την πρώτη LV collection του Pharrell

Carlos Alcaraz
Το wunderkind του tennis, το φαβορί για το επερχόμενο U.S. Open, ο Carlos Alcaraz, φοράει κομμάτια από την πρώτη συλλογή του.Pharrell Williams και πρωταγωνιστεί στην πρώτη του Louis Vuitton καμπάνια!

 

Η νέα Louis Vuitton ανδρική καμπάνια αποτέλεσε μία από τις breaking της επερχόμενης σεζόν. Ο Pharrell Williams, ως νέος Creative Director της ανδρικής σειράς του οίκου, όρισε ως κεντρικός πρόσωπο της φθινοπωρινής καμπάνιας τον τενίστα Carlos.Alcaraz, o οποίος είναι το φαβορί για το επερχόμενο U.S Open. Ακόμα και αν είναι η πρώτη φορά που ο αθλητής συνεργάζεται με ένα high fashion brand, το αποτέλεσμα μαγνητίζει την προσοχή μας.

 

 

Ο οίκος Louis Vuitton είδε την καμπάνια ως μία ευκαιρία για να υπενθυμίσει την αγάπη που τρέφει για τον αθλητισμό. Στο video, αλλά και στη φωτογράφηση ο Carlos.Alcaraz αναδεικνύει τις χορογραφημένες κινήσεις του και τις δεξιότητες του στο tennis, αναδεικνύοντας τις τελευταίες Louis Vuitton δημιουργίες. Μαζί με τον σχεδιαστή Pharrell Williams τονίζουν ότι μόδα και αθλητισμός πάνε χέρι-χέρι. 

 

Carlos Alcaraz

 

“Ως αθλητές δεν έχουμε την ευκαιρία να ντυνόμαστε με αυτόν τον τρόπο κάθε μέρα, αλλά θέλουμε στις ειδικές περιπτώσεις να εμφανιζόμαστε υπέροχα. Όσο μεγαλώνω εκτιμώ όλο και περισσότερο τη high fashion, ένα well- tailored suit. Όσον αφορά στον Pharell, έχω να πω ότι είναι ένα icon. Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει;. Όπως όλοι οι άλλοι, είμαι και εγώ ενθουσιασμένος που βλέπω όσα κάνει στον Louis Vuitton“, δήλωσε ο Carlos Alcaraz.

 

 

Carlos Alcaraz

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.