Home / Men  / Grooming  / Ακμή στα γένια: Πώς να την αντιμετωπίσεις

Ακμή στα γένια: Πώς να την αντιμετωπίσεις

Ακμή στα γένια

Η ακμή στα γένια μπορεί να αποδειχθεί μία από τις χειρότερες. Με αυτά τα βήματα μπορείς να την αντιμετωπίσεις!

 

Τα σπυράκια στο μούσι αποτελούν σίγουρα μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση! Πολλοί ταλαιπωρούνται χρόνια από την ακμή στα γένια… Ωστόσο, η συγκεκριμένη ακμή, μπορεί να είναι από τις δυσκολότερες, δε σημαίνει, όμως, ότι δεν υπάρχει τρόπος να την αντιμετωπίσεις. Χρειάζεται να αλλάξεις κάποιες συνήθειες και να υιοθετήσεις καινούργιες για να δεις τα αποτελέσματα που θες. Καθημερινά βήματα που θα σου προσφέρουν υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Ξεκίνα με τη σωστή περιποίηση της τρίχας στα γένια και στη συνέχεια εστίασε στην επιδερμίδα κάτω από αυτήν.

Εφάρμοσε ένα πιο δυνατό cleanser πρωί και βράδυ. Χρησιμοποίησε το scrub σου δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να απελευθερώσεις τους πόρους. Μη ξεχνάς να ενυδατώνεις την επιδερμίδα πολύ καλά πριν κοιμηθείς και να φοράς αντηλιακό όταν ξυπνάς το πρωί. Σκούπισε το πρόσωπό σου με χαρτί και όχι με πετσέτα και άλλαζε συχνά μαξιλαροθήκες. Η ακμή στα γένια μπορεί να χειροτερέψει αν έχεις φαγούρα στο μούσι σου και δεν εφαρμόζεις ειδικό λαδάκι. Προσπάθησε να μην αγγίζεις το μούσι και το πρόσωπό σου και φρόντισε να πλένεις τα γένια σου τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα!

Ακμή στα γένια

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.