Home / Men  / Grooming  / Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για την επιδερμίδα σου!

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για την επιδερμίδα σου!

ενυδατικές

Hydration is the key! Οι ενυδατικές κρέμες αποτελούν hero piece για κάθε ανδρική επιδερμίδα. Ανακαλύψτε τις καλύτερες!

 

Το stress της καθημερινότητας, οι έντονες αλλαγές του καιρού και οι περιβαλλοντικοί ρύποι κάνουν το δέρμα να “ασφυκτιά”. Άνδρες και γυναίκες έχουν τον καλύτερο σύμμαχο στη μάχη κατά της ξηρής και μη λαμπερής επιδερμίδας. Οι ενυδατικές κρέμες είναι οι τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα για μία υγιή και φωτεινή επιδερμίδα. Παράλληλα, αποτελούν και ένα από τα βασικά αντιγυραντικά beauty products.

 

Όσες φορές και αν τονίσουμε τη σημασία της ενυδάτωσης δεν είναι αρκετές. Πολλοί την αμελούν ή δεν είναι πιστοί όσον αφορά στη συχνότητα εφαρμογής της. Πρωί και βράδυ, η ενυδατική κρέμα θα σου δώσει το δέρμα που ονειρεύεσαι. Προσοχή! Αυτήν τη σεζόν οι ενυδατικές κρέμες θα πρέπει να είναι πιο βαριές, πιο “παχύρευστες” και να ταιριάζουν με τον τύπο της επιδερμίδας σου. Μη ξεχνάς ότι η χρήση τους θα φτάσει στο μέγιστο βαθμό αν τις συνδυάσεις και με άλλα βασικά προϊόντα περιποίησης.

 

Μέσα από μία έρευνα, συγκεντρώσαμε τις τέσσερις καλύτερες ενυδατικές κρέμες για τη φθινοπωρινή ρουτίνα περιποίησης σας, μέσα από κορυφαία brands ομορφιάς. Ποια θα επιλέξεις;

 

All day hydrator κρέμα από Sephora Collection

 

Protini Polypeptide κρέμα από Drunk Elephant

ενυδατικές κρέμες

 

Energizing moisturizer από Hermès 

 

Total Revitalizer κρέμα από Shiseido

ενυδατικές κρέμες

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.