Home / Family  / Ένα δημιουργικό καλοκαίρι παρέα με τα παιδιά σας!

Ένα δημιουργικό καλοκαίρι παρέα με τα παιδιά σας!

δημιουργικό καλοκαίρι

Φροντίστε να έχετε ένα δημιουργικό καλοκαίρι μαζί με την καλύτερη παρέα τα παιδιά σας! Οι μέρες στην πόλη μπορούν να γίνουν διασκεδαστικές!

 

Πόσο πιθανό είναι να ακούσετε πολλές φορές τη λέξη βαριέμαι από τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; Πολύ! Η καθημερινότητά τους, τους υπόλοιπους μήνες, είναι πολύ πιο γεμάτη και ευφάνταστη. Ξαφνικά, το καλοκαίρι οι δραστηριότητες τίθενται σε παύση, αλλά όχι η ανάγκη και η επιθυμία των παιδιών για νέα πράγματα. Εσείς μπορείτε με τον τρόπο και τη συμβολή σας, να χαρίσετε στα παιδιά σας ένα δημιουργικό καλοκαίρι, γεμάτο ψυχαγωγία και διασκέδαση! Πώς θα το πετύχετε;

 

 

Εξερευνούμε την πόλη μας! Διοργανώνετε εξορμήσεις με τα παιδιά σας στην πόλη. Επισκεφτείτε ένα δροσερό πάρκο ή άλλα φυσικά τοπία του τόπου σας, στήστε πικ-νικ, πάρτε τα ποδήλατα και κάντε βόλτες. Μην ξεχνάτε τους ψυχαγωγικούς τόπους της πόλης. Αναζητείστε τις δράσεις που οργανώνονται για παιδιά από διάφορους φορείς. Παρακολουθήστε μία συναυλία, μία παράσταση ή μία ταινία! Επισκεφτείτε τα μουσεία της πόλης ή οργανώστε μία εκδρομή σε κοντινή απόσταση.

 

Φυσικά μπορείτε να περάσετε όμορφα και στο σπίτι! Φτιάξτε κολλάζ, χειροτεχνίες, φωτογραφικά albums, παραμύθια και παζλ! Μαγειρέψτε μαζί με τα παιδιά σας ή διακοσμήστε διαφορετικά το σπίτι. Αν έχετε μεγάλο μπαλκόνι ή αυλή μία φουσκωτή πισίνα είναι μία φανταστική ιδέα! Ένα δημιουργικό καλοκαίρι θα συμβεί μόνο αν είστε πρωταγωνιστές εσείς! Είναι η τέλεια ευκαιρία για να περάσετε όμορφα με το παιδί σας, αφιερώνοντας του πολύτιμο χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι την παρουσία σας!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.