Home / Family  / Η Επίδαυρος μαθαίνει στα παιδιά τους αρχαίους μύθους

Η Επίδαυρος μαθαίνει στα παιδιά τους αρχαίους μύθους

Επίδαυρος

Η Επίδαυρος σάς καλεί να απολαύσετε σημαντικές παιδικές παραστάσεις, για νήπια, αλλά και παιδιά δημοτικού. Δείτε το πρόγραμμα!

 

Το θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών συνεχίζεται και φέτος με μεγάλη επιτυχία! Η Επίδαυρος αποτελεί το καλύτερο μέρος για να γνωρίσουν τα παιδιά το υπέροχο και μυστηριώδες σύμπαν των αρχαίων μύθων. Οι παραστάσεις που θα προβληθούν για τους μεγάλους, “αλλάζουν” λίγο και απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά, καθώς το έργο προσεγγίζεται διαφορετικά, ειδικά για τους μικρούς θεατές. Το πρόγραμμα συντονίζει η θεατρολόγος Έλλη Γαβριήλ, σε συνεργασία με ομάδα έμπειρων θεατροπαιδαγωγών και δασκάλων μουσικινητικής και αισθητικής αγωγής.

 

Ποιες είναι οι παραστάσεις που θα γνωρίσουν με δημιουργικό τρόπο τα παιδιά;

 

Τέσσερις και πέντε Αυγούστου έχουμε το έργο Οιδίπους επί Κολωνώ του Σοφοκλή. Στη συνέχεια, συγκεκριμένα στις 11 και 12 του μηνός είναι η Εκάβη του Ευριπίδη. 18 και 19 του ίδιου μήνα θα παρουσιαστεί το αρχαίο έργο Τρωάδες του Ευριπίδη. Τέλος, στις 25 και 26 κλείνει ο θεατρικός κύκλος με το Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή. Η Επίδαυρος είναι η καλύτερη ευκαιρία για να γνωρίσουν τα παιδιά σας το σπουδαίο αρχαίο θεατρικό πλούτο, με έναν ειδικά διαμορφωμένο τρόπο γι’ αυτά, απόλυτα δημιουργικό! Όλες οι δράσεις γίνονται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιδαύρου και Αθηνών 2023. Βρείτε εισιτήρια μέσω www.viva.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.