Home / Family  / Χρήσιμα apps για την περίοδο του θηλασμού

Χρήσιμα apps για την περίοδο του θηλασμού

Η περίοδος του θηλασμού είναι μοναδική και πολύ ιδιαίτερη για καθέ μαμά. Η τεχνολογία είναι εδώ, με apps που σίγουρα θα αποδειχθούν χρήσιμα.

Ο θηλασμός είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίοδος, τόσο για το μωρό όσο και για τη μαμά. Ενέχει πολλή φροντίδα, σύνδεση, αγάπη αλλά και βαθμό δυσκολίας κάποιες φορές. Ευτυχώς, η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, μέσα από χρήσιμα apps (εφαρμογές), που μπορούν να γλιτώσουν τη μαμά από πολλά άγχη και ανησυχίες.

 

Πάμε να δούμε μερικές από τις εφαρμογές που σίγουρα θα λατρέψεις, αν είσαι θηλάζουσα μαμά.

 

Παρακολούθηση θηλασμού

Μπορείτε να παρακολουθείτε τον θηλασμό, τα μπιμπερό, τις στερεές τροφές και την άντληση γάλακτος. Μπορείτε να αποθηκεύετε την αλλαγή πάνας, τις περιόδους ύπνου και τα αποτελέσματα του ύψους και της μέτρησης βάρους του μωρού σας. Είναι στα ελληνικά. Οι περισσότερες λειτουργίες είναι δωρεάν.

 

 

Baby Tracker-Newborn Log

Σχεδιασμένη από πολυάσχολους γονείς, για πολυάσχολους γονείς, αυτή η εφαρμογή είναι απλή και γρήγορη για να παρακολουθείτε τις συνήθειες του μωρού σας καθημερινά καθώς και όλες τις σημαντικές πληροφορίες του παιδιού σας για τους γιατρούς. Είναι στα αγγλικά, δωρεάν, αλλά προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής.

 

 

Baby Manager – Breastfeeding Log and Tracker

Απλή και διαισθητική εφαρμογή, θα σας δώσει την ηρεμία του μυαλού καθώς αναλαμβάνει την παρακολούθηση του μικρού σας και σας υπενθυμίζει εγκαίρως όλα όσα χρειάζεται να κάνει καθημερινά ένας γονέας. Καταγράφει τους θηλασμούς, τον ύπνο, τις αλλαγές πάνας και την ανάπτυξη του μωρού σας. Είναι στα αγγλικά, δωρεάν και προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής.

 

 

BabyAppy: breastfeeding, sleep and diapers tracker

Μπορείτε να κρατήσετε ημερολόγιο και σημειώσεις για το θηλασμό, τα ταΐσματα που γίνονται με μπιμπερό, τις στερεές τροφές (συμπληρωματική διατροφή), τις πάνες που αλλάζετε και καταγραφή ύπνου. Επίσης μπορείτε να έχετε ημερήσια και περιοδικά στατιστικά στοιχεία των πληροφοριών που περνάτε στην εφαρμογή. Είναι στα αγγλικά και δωρεάν. Προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής.

 

Baby Daybook – Παρακολούθηση θηλασμού & φροντίδας

Μια εφαρμογή καταγραφής και παρακολούθησης θηλασμού, πάνας, σίτισης (μπουκάλια/ στέρεα τροφή) και καμπυλών ανάπτυξης του μωρού σας. Επίσης είναι ανεκτίμητη ως εφαρμογή παρακολούθησης της υγείας του μωρού καθώς μπορείτε να έχετε ιατρικό ιστορικό ημερολόγιο, ημερολόγιο καταγραφής της θερμοκρασίας του μωρού σας και της σωματικής του άσκησης. Είναι στα ελληνικά και δωρεάν. 

 

 

 

Πηγή: medNutrition

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath