Home / Family  / “Η Σχολή μαγείας και ο Μυστικός Γρίφος”: Μία παράσταση για καλό σκοπό!

“Η Σχολή μαγείας και ο Μυστικός Γρίφος”: Μία παράσταση για καλό σκοπό!

Η παράσταση “Η Σχολή μαγείας και ο Μυστικός Γρίφος” έρχεται στο θέατρο Αθηνά, χαρίζοντας διασκέδαση και σημαντική βοήθεια στον οργανισμό “Χαμόγελο του Παιδιού”.

 

Οι Twimagination παρουσιάζουν φέτος μία μεγάλη και εντυπωσιακή παραγωγή για όλη την οικογένεια. Δημιούργησαν την παράσταση “Η Σχολή μαγείας και ο Μυστικός Γρίφος”, η οποία θα φιλοξενείται στο Θέατρο Αθηνά από αύριο μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου! Οι πόρτες της σχολής άνοιξαν και ξεκινάει το πιο μαγικό ταξίδι! Να είστε έτοιμοι να βιώσετε μοναδικά shows και φυσικά να γίνετε και εσείς μέρος της παράστασης με το δικό σας μαγικό βραχιόλι. Πέρα, όμως, από τη μοναδική εμπειρία που θα λάβετε, θα συμβάλλετε και εσείς στο έργο του οργανισμού.“Το Χαμόγελο του Παιδιού”, καθώς ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο διατίθεται εκεί.

 

 

Ένα καθηλωτικό lighting show που δεν περιορίζεται μόνο στην σκηνή του θεάτρου, με πρωτότυπη μουσική, τρισδιάστατα σκηνικά και διαδραστικούς γρίφους με την συμμετοχή του κοινού. Μία παράσταση για τη διαφορετικότητα και την πίστη στον εαυτό μας! Είστε έτοιμοι/ες; Κλείστε εισιτήρια εδώ!

 

 

Συντελεστές:
Πρωτότυπο Σενάριο: Βασίλης Αραμπατζής, Χριστόφορος Χριστοφορίδης
Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Χριστοφορίδης
Πρωτότυπη Μουσική: Κωνσταντίνος Μοσχοβίτης
Σκηνικά: Aram Hartutyunyan
Animation: Θεολόγης Βασδέκης
Χορογραφίες: Φιλιώ Ζαγοράκη
Ενδυματολογία/Κοστούμια: Λάζαρος Ορφανίδης, Έλενα Χρυσοχόου, Θεοδώρα Λογοθέτη
Φωτισμοί: Παναγιώτης Μητσόπουλος

Ηθοποιοί αλφαβητικά: Νεκταρία Γκαγκαβούζη, Συμεών Ευσταθιάδης, Γεώργιος Μπατσούκας, Χρήστος Μηνασίδης

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.