Home / Men  / Χαριτωμένα gadget δωράκια για την εκλεκτή της καρδιά σας!

Χαριτωμένα gadget δωράκια για την εκλεκτή της καρδιά σας!

Gadget δωράκια για την αγαπημένη σας!

Είναι χαριτωμένα, χρηστικά, stylish και το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα λατρέψει η αγαπημένη σας. Συγκεντρώσαμε 5 κομψά gadget που αποτελούν σούπερ δωράκια για να χαρίσετε στην αγαπημένη σας! 

 

 

 

Για τέλειες selfies

Αν το κορίτσι σας λατρεύει να βγάζει selfies τότε το συγκεκριμένο gadget θα την ενθουσιάσει. Το κομψό και μικρό σε μέγεθος ring for selfies τοποθετείτε εύκολα στο κινητό, φωτίζει όπως πρέπει την αγαπημένη σας και βγάζει τις πιο επιτυχημένες λήψεις! 

 

 

Για tech beauty στιγμές

O καθρέφτης αυτός συνδυάζει άψογα την ομορφιά με την τεχνολογία και θα προσφέρει στις beauty lovers αξέχαστες στιγμές μακιγιάζ. Το κομψό gadget συνδέεται ασύρματα με bluetooth και επιτρέψει στις beautistas να φορτίζουν το κινητό τους και να ακούν μουσική, ενώ ετοιμάζονται για έξοδο!

 

Για να μην μείνει ποτέ από μπαταρία

Με pop διάθεση και μικρό μέγεθος που χωρά ακόμη και στην πιο μικρή τσάντα ή νεσεσέρ, το phone charger θα διασφαλίσει πως η αγαπημένη σας δεν θα μείνει ποτέ χωρίς μπαταρία. 

 

Για να βρίσκει πάντα τα κλειδιά της

Αν η εκλεκτή της καρδιάς σας είναι ξεχασιάρα σίγουρα θα εκτιμήσει το έξυπνο gadget μπρελόκ, που μπορεί να τοποθετήσει εύκολα στα κλειδιά της και να ξέρει που είναι ανά πάσα στιγμή. Το gadget συνδέεται με το smartphone για να γνωρίζει πάντα ο ιδιοκτήτης του που είναι τα κλειδιά του. 

 

 

Για να κάνει γυμναστική με στυλ

Οι λάτρεις της γυμναστικής και του wellness θα γοητευτούν με το elegant ρολόι που παίρνει τον ρόλο του προπονητή και βοηθά στην πιο αποτελεσματική άσκηση. Το εντυπωσιακό και extra θηλυκό ρολόι μετρά τα βήματα, τις θερμίδες και τους καρδιακούς παλμούς και αποτελεί το καλύτερο δώρο για τις fitness φίλες σας. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!