Home / Men  / Τα καλύτερα fitness gadgets!

Τα καλύτερα fitness gadgets!

Gadgets γυμναστικής για τους λάτρεις του fitness!

Όσοι αγαπούν τη γυμναστική και θέλουν να φτάσουν τα fitness επίπεδά τους σε ψηλότερα level, θα κατενθουσιαστούν με την παρακάτω λίστα με ενδιαφέροντα, cool gadgets που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν πιο εύκολη και αποτελεσματική την προπόνησή τους. Έτοιμοι για άσκηση λοιπόν! 

 

 

Beast Sensor

Ιδανικό για όσους σηκώνουν βάρη το Beast Sensor μπορεί να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την ποιότητα της προπόνησής σας έυκολα, ώστε να την κάνετε πιο αποτελεσματική. Απλά το φοράτε πάνω σας και σας κρατά ενήμερους με μετρήσεις που αφορούν στις επαναλήψεις σας, στην ταχύτητά σας κτλ. 

 

 

Fenix 5 smartwatch

Το ρολόι Fenix 5 διαθέτει βαρόμετρο, θερμόμετρο, πυξίδα, γυροσκόπιο, GPS και μετρητή επιτάχυνσης. Μπορείτε να το φοράτε σε όλες τις δραστηριότητες από πεζοπορία και ποδηλασία μέχρι κολύμπι για να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για τις fitness δραστηριότητές σας. 

 

 

Fitness Bracelet

Το συγκεκριμένο gadget γυμναστικής είναι μια συσκευή 2 σε 1, καθώς μπορείτε να φορέσετε το ένα βραχιολάκι στον καρπό σας και το άλλο στον αστράγαλό σας για να καταγράψετε τις άνω και κάτω κινήσεις του σώματος. Το Fitness Bracelet του brand Amiigo συνδέεται με Bluetooth και μπορείτε να το φορέσετε σε όλες σας τις δραστηριότητες από κολύμπι, πεζοπορία, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, γκολφ ακόμη και θαλάσσια σπορ για να μετρήσετε τους καρδιακούς σας παλμούς ή τις θερμίδες που καίτε. 

 

 

Smart σκοινάκι

To upgraded smart σκοινάκι Tangram Factory Smart Rope PURE είναι ότι πρέπει για τους λάτρεις του cardio workout. H σύνδεση του σχοινιού με τους μαγνητικούς αισθητήρες, μπορεί να μετρήσει τα άλματα σας και στη συνέχεια να εμφανίσει τα αποτελέσματα μέσω της εφαρμογής Smart Gym στο iPhone ή το iPad σας. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!