Home / Men  / Τα 4 καλύτερα πανωφόρια για άντρες!

Τα 4 καλύτερα πανωφόρια για άντρες!

Τα 4 πανωφόρια, που χρειάζεσαι αυτόν τον χειμώνα!

 

Αν είσαι άντρας, οι επιλογές στο ντύσιμο είναι πιο συγκεκριμένες και ίσως πιο “περιορισμένες”. Δε σημαίνει όμως αυτό ότι δεν υπάρχουν.

 

Ανάλογα με το στυλ, αλλά και τις περιστάσεις του ντυσίματος, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα από κάθε είδος.

 

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα πανωφόρια. Δε χρειάζεται να έχετε δεκάδες. Απλά αυτά που έχετε “οφείλουν” να είναι λίγα καλά!

 

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Τι χρειάζεσαι:

 

Ένα slim puffer:

Σαν να λέμε ένα λεπτό μπουφάν, που μπορείτε να φοράτε μόνο του, ή κάτω από το παλτό σας, τους πιο ψυχρούς μήνες, εφαρμόζοντας την τάση του layering.

 

 

Ένα μάλλινο παλτό:

Είναι ένα κλασσικό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σας, που θα φοράτε για πολλά χρόνια και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε όλες σας τις εμφανίσεις, όταν οι θερμοκρασίες αρχίσουν να πέφτουν ακόμη περισσότερο. Ειδικά φέτος συνδυάζεται με τα πάντα! Από κοστούμι μέχρι αθλητικά παπούτσια, το παλτό είναι η μόνη σας αγορά, στην οποία θα κάνετε απόσβεση 100%!

 

 

Το καρό παλτό:

Στην ίδια λογική με την παραπάνω κατηγορία, το καρό αποτελεί τη μεγαλύτερη τάση της φετινής σεζόν και άρα ένα καρό παλτό, θα χαρίσει ακόμη περισσότερους πόντους στις εμφανίσεις σας.

 

 

Το military puffer:

Μία ακόμη από τις αναμφισβήτητες τάσεις για την περίοδο 2018-19 είναι το look παραλλαγής. Ένα militair puffer αποτελεί statement κομμάτι για φέτος και εγγυάται να αναβαθμίσει το casual ντύσιμό σας και ταυτόχρονα να σας προσφέρει άνεση και ζεστασιά τους ψυχρούς μήνες, που ακολουθούν. 

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!