Home / Family  / Φιλοζωικά χριστουγεννιάτικα bazaar γεμάτα αγάπη!

Φιλοζωικά χριστουγεννιάτικα bazaar γεμάτα αγάπη!

Ανάμεσα στα δεκάδες χριστουγεννιάτικα bazaar αυτής της περιόδου, λατρεύουμε τα φιλοζωικά, αφιερωμένα στα αδέσποτα ζώα!

Τα Χριστούγεννα είναι η κατεξοχήν εποχή της αγάπης και της προσφοράς, με πολλά φιλανθρωπικά bazaar να οργανώνονται για καλό σκοπό. Εμείς αναζητήσαμε φιλοζωικά χριστουγεννιάτικα bazaar, τα οποία οργανώνονται από φιλοζωικές και καταφύγια, με σκοπό την ενίσχυσα για τα αδέσποτα ζώα.

 

Ας δούμε μαζί μερικά από αυτά που σας προτείνουμε να επισκεφθείτε:

 

1. Φιλοζωική Ομάδα Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη

Η Φιλοζωική Ομάδα Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη οργανώνει το bazaar της στις 9-10 Δεκεμβρίου. Εκεί θα βρείτε χριστουγεννιάτικες κούπες, τις οποίες θα μπορείτε να παραγγείλετε μαζί με ένα όνομα, που θέλετε να γράψετε. Τα ζωάκια είναι φτιαγμένα από ομάδα τυφλών ατόμων.

 

 

 2. Stray.gr το Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων

Στο bazaar του Stray.gr στις 9 και 10 Δεκέμβρη θα βρείτε παλιά αγαπημένα και νέα προϊόντα, με τα έσοδα να διατίθενται φυσικά στο έργο του οργανισμού.

 

 

 3. KAZ Shelter For Stray Animals – Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων

Για άλλη μια χρονιά το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, πάντα με πολλή αγάπη και διάθεση για προσφορά. Το Bazaar θα γίνει το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Πολεμικού Μουσείου, με πολλές χειροποίητες δημιουργίες, νέα T-shirt και είδη με το logo τους, με τμήμα επιλεγμένων ειδών ψηλής αξίας σε απίστευτες τιμές, με την υπέρ-λαχειοφόρο αγορά τους, με δώρα για εσάς, τους φίλους, τα παιδιά, το σπίτι και τα ζώα σας!

 

 

4.Tα Φαντάσματα του Ασπροπύργου

 To δικό τους χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνουν Tα Φαντάσματα του Ασπροπύργου, από την Παρασκευή έως την Κυριακή 15-16 και 17 Δεκεμβρίου. Σκοπός είναι από τις δωρεές σας να καταφέρουν να σώσουν όσες περισσότερες ψυχές μπορούν!

 

 

 

5. Οι Φίλοι ζώων Χαλανδρίου

Διοργανώνουν ημέρα υιοθεσίας την Κυριακή στις 19/11 στο Σινέ Παναθήναια. Αν είχατε σκοπό να αποκτήσετε ένα ζωάκι, είναι η ευκαιρία σας να υιοθετήσετε μέσα στις γιορτές!

 

Φιλοζωικά

 

6. Xριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον Σ.Π.Α.Ζ: 36ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, στις 2 και 3 του Δεκέμβρη, οι άνθρωποι του Σ.Π.Α.Ζ σας περιμένουν στο γνώριμο και αγαπημένο πλέον Διασχολικό Κέντρο του δήμου Γλυφάδας, για να δείτε πανέμορφα πράγματα και τεράστια χαμόγελα. Στους πάγκους των καλεσμένων θα βρείτε καλούδια, μοναδικά δώρα και δημιουργίες φτιαγμένα ένα ένα με αγάπη και μεράκι από τους εκλεκτούς χειροτέχνες τους, πάγκους με μεταχειρισμένα είδη σε καλή κατάσταση,Ρούχα, βιβλία, είδη σπιτιού, αλλά και τα χαρτάκια για την πλούσια λαχειοφόρο! Σας περιμένουν από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.

 

Φιλοζωικά

 

7. Εκδήλωση από το φιλοζωικό σωματείο ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Σας περιμένουν όλους την Κυριακή 19/11 στο πάρκο Γουδή, για να γνωρίσετε από κοντά μερικά από τα σκυλιά που φιλοξενούνται στο καταφύγιό τους ή έχουν σε φιλοξενία! Θα υπάρχουν, επίσης, κάποια γατάκια που διασώθηκαν από τον δρόμο και ψάχνουν σπίτι. Τα ζώα για να μη ταλαιπωρηθούν θα έρθουν μόνο για 3 ώρες, 11:00 έως 14:00. Ταυτόχρονα θα γίνει μίνι φιλοζωικό bazaar κατά τις ώρες 11:00-17:00, για την ενίσχυση του σωματείου.

 

 

8. Εκδήλωση από τον Ελληνικό Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών

Βοηθήστε τα κακοποιημένα και εγκαταλελειμμένα άλογα, γαϊδούρια και μουλάρια. Η στήριξή σας μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των ιπποειδών στην Ελλάδα. Συμβάλλετε στην εξασφάλιση μιας καλύτερης ζωής γι’ αυτά με τη συμμετοχή σας. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 5 το βράδυ, σας καλωσορίζουν στις εγκαταστάσεις τους για μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή. Θα έχουν μουσική, φαγητό, ποτό, εκπλήξεις και δώρα, με σκοπό να στηρίξετε τα άλογα, τα γαϊδουράκια και τα μουλάρια που φροντίζουν.

 

Φιλοζωικά

 

 

9. Αδέσποτη φροντίδα straycare.gr 

Στις 9/12 (11:00-19:00) και 10/12 (11.00-18.00) σας περιμένουν στον πολιτιστικό χώρο Μάνος Λοϊζος, Θηβών 245 στη Νίκαια.  Γαβγίσματα, νιαουρίσματα και γουστόζικες εορταστικές καρτποστάλ, χριστουγεννιάτικα προϊόντα, διακοσμητικά είδη, αξεσουάρ, μπιζού, βιβλία καθώς και τα μοναδικά προϊόντα της Straycare.gr θα είναι όσα μπορείτε να βρείτε σε αυτό το μοναδικό bazaar!

 

 

10. Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Το Bazaar της  Ελληνικής Φιλοζωϊκής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο στις 9/12 (10.00-20.00) και 10/12 (09.00- 17.00) με ολοκαίνουργια είδη από προσφορές χορηγών. To πολυαναμενόμενο παζάρι, γίνεται πάντα talk of the town για καλό σκοπό. Εδώ και σχεδόν μισό αιώνα από την ίδρυση του Σωματείου, αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωσή του. Να είστε εκεί!

 

Φιλοζωικά

 
 
 
Αυτά τα Χριστούγεννα ας προσφέρουμε αγάπη και θαλπωρή στους τετράποδους φίλους μας!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath