Home / Family  / Φθινοπωρινό camp στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης!

Φθινοπωρινό camp στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης!

Λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία, το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης διοργανώνει το πιο τέλειο Φθινοπωρινό Camp, από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου!

 

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς μπορεί να μην είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα για τα παιδιά! Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης φροντίζει να κάνει αυτήν τη μετάβαση πιο ομαλή, πιο διασκεδαστική και πιο δημιουργική! Με ποιον τρόπο; Διοργανώνει φθινοπωρινό camp, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, μέχρι και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου. Δύο εβδομάδες γεμάτες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά 5 έως 11 ετών, πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια.

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης σάς καλεί να φτάξετε μία μεγάλη παρεά και να περάσετε όμορφα και δημιουργικά. Τι συμπεριλαμβάνεται στο Φθινοπωρινό Camp; Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν σε μαγικούς κόσμους, με όχημα την τέχνη! Και όχι μόνο! Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική αγωγή, εξερευνήσεις στην Πλάκα, ομαδικά παιχνίδια στον πεζόδρομο του. Μουσείου, παρουσιάσεις βιβλίων από αγαπημένους συγγραφείς, αλλά και δημιουργικές επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία. Όλα αυτά συμπληρώνουν το πλούσιο και προσεγμένο camp της πόλης!

 

Δηλώστε συμμετοχή μέσα από μία επίσκεψη στο official site του Μουσείου! 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.