Home / Fashion  / Φέτος επιλέγουμε τη mini εκδοχή της καπαρντίνας!

Φέτος επιλέγουμε τη mini εκδοχή της καπαρντίνας!

mini εκδοχή

Οι καπαρντίνες είναι από τα αγαπημένα μας items κάθε φθινοπωρινή σεζόν. Ωστόσο φέτος θα υιοθετήσουμε τη mini εκδοχή τους!

 

Ένα από τα πανωφόρια που λατρεύουμε να φοράμε τη μεταβατική σεζόν είναι η καπαρντίνα. Φέτος, αυτή η εποχή έχει κρατήσει παραπάνω οπότε ακόμα επιλέγουμε πιο ελαφριά πανωφόρια. Ποια, όμως, είναι η διαφορά γι αυτό το φθινόπωρο;. Δεν είναι τόσο trending η παραδοσιακή καπαρντίνα, αλλά είναι super hot η mini εκδοχή της. Η Kendall Jenner καθιέρωσε τη συγκεκριμένη τάση και εμείς επιλέγουμε το piece που πρόκειται να αναδείξει τέλεια το look και τη σιλουέτα μας. Μάλιστα, το supermodel τη φόρεσε ως φόρεμα, συνδυασμένη με Kitten heels, και μας έδωσε μία ultra sexy εμφάνιση!

 

 

Το κοντό trench coat θα συνδυαστεί τέλεια με τις mini γραμμές- αλλά μη διστάσετε να το υιοθετήσετε και με τις υπόλοιπες. Knee high boots, shorts, knitwear κομμάτια, kitten heels και wide leg παντελόνια θα γίνουν τα τέλεια matches της καπαρντίνας σας. Στην αγορά θα βρείτε αρκετές επιλογές για να υιοθετήσετε το trend! Σίγουρα το signature μπεζ είναι μία διαχρονική και safe επιλογή, που αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σας.

 

 

 

Η mini εκδοχή της κλασικής καπαρντίνας είναι μία τέλεια ευκαιρία για να επαναπροσδιορίζουμε τις πιο “παραδοσιακές” επιλογές και να τους δίνουμε ένα σύγχρονο twist.

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.