Home / Fashion  / Τα καλσόν επέστρεψαν πιο δυναμικά από ποτέ!

Τα καλσόν επέστρεψαν πιο δυναμικά από ποτέ!

καλσόν
Για αυτόν τον χειμώνα, οι φετινές τάσεις φέρνουν στο προσκήνιο μερικά από τα πιο έντονα στυλ καλσόν, με τα περισσότερα από αυτά να μας γυρνούν πίσω σε προηγούμενες δεκαετίες.

 

Από τα shows των μεγάλων οίκων, μέχρι και τα street looks στις πρωτεύουσες της μόδας, τα καλσόν έχουν επιστρέψει δυναμικά.στις εμφανίσεις μας, συνδυάζοντας δεκαετίες, διαφορετικές υφές και χρώματα. Δαντέλα, prints, έντονες αποχρώσεις, ακόμα και κορδέλες είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που έχουν διαμορφώσει τα φετινά trends στα καλσόν, δίνοντάς μας.την ευκαιρία όχι μόνο να υιοθετήσουμε το ύφος που ταιριάζει περισσότερο με την αισθητική μας,.αλλά και να πειραματιστούμε με διαφορετικά στυλ στην εμφάνισή μας. Ποια είναι τα μεγαλύτερα tight trends που επικρατούν αυτήν την περίοδο;

 

Δαντέλα

Η δαντέλα έχει επιστέψει πιο δυναμική από ποτέ, με το συγκεκριμένο ύφασμα να.πρωταγωνιστεί σε αρκετά ready-to-wear χειμερινά κομμάτια. Τα δαντελένια καλσόν έχουν αρχίσει να αγαπιούνται από τα it girls και τους fashion addicts, δίνοντας μία girly,.αλλά και preppy εμφάνιση στα look μας-σχεδόν όσο preppy μάς δίδαξε να είμαστε η Blair Waldorf με τις εμφανίσεις της στο Gossip Girl.

 

 
 
Κόκκινο

Έχουμε ήδη μιλήσει για τις αποχρώσεις του κόκκινου, ως ένα από τα μεγαλύτερα colour trends της χρονιάς. Τα κόκκινα καλσόν θα μας χαρίσουν το pop of colour που χρειαζόμαστε για τον φετινό χειμώνα, αφού μπορούμε να τα συνδυάσουμε τόσο με μονόχρωμα looks, όσο και με ένα total red outfit.

 

 
Φιόγκοι

Ξεκίνησε με τους φιόγκους στα μαλλιά, πέρασε στους φιόγκους σε ready-to-wear.κομμάτια και στη συνέχεια στους φιόγκους στις τσάντες και στα αξεσουάρ. Έτσι, είναι απόλυτα λογικό να βλέπουμε ξανά τους φιόγκους ως τάση στα καλσόν, είτε ως μια μικρή λεπτομέρεια στο πίσω μέρος του αστραγάλου είτε ως κύριο στοιχείο σε statement tights.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @mimiarr/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada