Home / Beauty  / Υγιή νύχια: Πρώτο βήμα για ένα τέλειο μανικιούρ

Υγιή νύχια: Πρώτο βήμα για ένα τέλειο μανικιούρ

Υγιή νύχια

Πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού για μανικιούρ, υιοθέτησε μία ρουτίνα περιποίησης που θα σου προσφέρει τα πιο υγιή νύχια.

 

Υγιής επιδερμίδα σημαίνει όμορφη επιδερμίδα. Υγιή μαλλιά σημαίνει λαμπερά μαλλιά. Το ίδιο ισχύει και για τα νύχια μας, τα οποία πολλές φορές αμελούμε. Για να μπορέσουμε να έχουμε πάντα ένα όμορφο μανικιούρ, είναι υψίστης σημασίας να προσπαθούμε να έχουμε υγιή νύχια. Πρόκειται, μάλιστα, για μία περιοχή που συγκεντρώνει επιβλαβή βακτήρια και μικρόβια, καθιστώντας ακόμα πιο απαραίτητη τη σωστή φροντίδα τους. Υπάρχουν ορισμένα απλά και εύκολα βήματα που θα σε βοηθήσουν. Ας τα ανακαλύψουμε!

 

 

Η διατροφή και η κατανάλωση νερού είναι και εδώ παρούσες. Δύο πρωταρχικοί παράγοντες, που θα σας κάνουν να αποκτήσετε υγιή νύχια. Τι περιλαμβάνει, όμως, η φροντίδα τους; Αρχικά, είναι σημαντικό να υπάρχουν ορισμένα χρονικά διαστήματα που τα νύχια παίρνουν “ανάσα”. Δεν πρέπει, δηλαδή, τα νύχια σας να είναι βαμμένα σε μόνιμη βάση. Επίσης, πολύ σημαντική είναι και η αφαίρεση του ημιμόνιμου ή του gel. Σας συνιστούμε να μην την κάνετε μόνη σας, αλλά να γίνεται πάντα από την αισθητικό σας.

 

 

Πώς θα έχουμε υγιή νύχια εύκολα; Με πλούσια ενυδάτωση των άκρων, με συχνό λιμάρισμα και με την εφαρμογή θεραπευτικών λαδιών. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφεύγετε να “τρώτε” ή να καταστρέφετε από μόνες τα νύχια σας. Healthy nails for a great mani!

 

Δες εδώ πώς να κάνεις εύκολα πεντικιούρ στο σπίτι!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.