Home / Beauty  / Πεντικιούρ στο σπίτι με αυτά τα εύκολα βήματα

Πεντικιούρ στο σπίτι με αυτά τα εύκολα βήματα

Κάνε το καλύτερο πεντικιούρ στο σπίτι, για να έχεις τα πιο ωραία πόδια τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι!

Αρχίζουμε σιγά-σιγά να φοράμε τα πρώτα πέδιλα και mules, ενώ οι πιο τολμηροί δοκιμάζουν να επισκεφτούν και τη θάλασσα. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν ορισμένες από τις συνήθειες περιποίησής μας και κάποιες επιστρέφουν. Επιθυμούμε να έχουμε τα πιο όμορφα και λαμπερά πόδια. Γι’ αυτό πρέπει να φροντίζουμε κατάλληλα και τα νύχια και τα πέλματά μας. Και επειδή η περιποίηση τους είναι σημαντική, πρέπει να γίνεται και πολύ συχνά. Εύκολα και με απλά βήματα, το πεντικιούρ στο σπίτι γίνεται ρουτίνα και μας ετοιμάζει κατάλληλα για τη σεζόν που έρχεται.

Πεντικιούρ στο σπίτι

Το δέρμα στα πέλματα είναι αρκετά σκληρό, οπότε ξεκινάμε το πεντικιούρ στο σπίτι με μία δυνατή ενυδατική. Σκοπός μας είναι πρώτα να μαλακώσει η επιδερμίδα, για να μπορέσουμε να την περιποιηθούμε καλύτερα. Κάνουμε μασάζ στην περιοχή και ταυτόχρονα χαλαρώνουμε. Στη συνέχεια, μουλιάζουμε τα πόδια μας για 15-20 λεπτά, προσθέτοντας αρωματικά έλαια και προχωράμε στη διαδικασία της απολέπισης, για να απομακρύνουμε τους κάλους, με κάποιο φυσικό απολεπιστικό προϊόν, όπως μία ελαφρόπετρα.

Πεντικιούρ στο σπίτι

Στη συνέχεια μπορείτε να περιποιηθείτε τα πετσάκια σας πρώτα με ένα ψαλίδι και μετά με μία οδοντόβουρτσα. Κι όμως! Ένα τόσο απλό και καθημερινό εργαλείο μπορεί να βοηθήσει και σε αυτήν την περίπτωση. Για το πεντικιούρ στο σπίτι, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε την οδοντόβουρτσα, για να μην τραυματίσετε τα νύχια σας. Έπειτα επιλέξτε ένα ωραίο χρώμα για να τα βάψετε, προσθέστε ξανά ενυδατική ή κάποιο λαδάκι και είστε έτοιμες!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.