Home / Beauty  / Οι Wonder Moms γιορτάζουν με τη Foreo

Οι Wonder Moms γιορτάζουν με τη Foreo

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Foreo γιορτάζει τις Wonder Moms σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει λύσεις για την απόλυτη ρουτίνα ομορφιάς, για να χαρίσετε στη σούπερ μαμά σας το πιο λαμπερό της πρόσωπο.

 

Θάρρος. Ενέργεια. Ενσυναίσθηση. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αξίες που οι μητέρες εκπέμπουν καθημερινά. Με τη φροντίδα τους στο σπίτι, τη δουλειά και την ιδιωτική τους ζωή μετατρέπονται αυτομάτως σε πραγματικές… Wonder Moms! Πώς, λοιπόν, μπορούμε να προσφέρουμε στις αγαπημένες μητέρες μία ξεχωριστή περιποίηση για να τις ευχαριστήσουμε; Πάμε να ανακαλύψουμε τον τρόπο, παρέα με τη Foreo.

 

Foreo

 

Το beauty tech brand, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, εμπνεύστηκε από το μέλλον της ομορφιάς. Έτσι, έχει ετοιμάσει ανεπανάληπτες προσφορές με εκπτώσεις έως και 50% στις εμβληματικές συσκευές περιποίησης. Με αυτόν τον μοναδικό τρόπο, θα χαρίσετε στη σούπερ μαμά σας το πιο λαμπερό της πρόσωπο!

Και μιας και μιλάμε για σούπερ μαμάδες, ακολουθούν οι αγαπημένες Wonder Moms της showbiz της Foreo.

 

Gal Gadot

Από ό,τι φαίνεται, η Wonder Mom υπάρχει και στην πραγματικότητα! Η ηθοποιός Gal Gadot, συνδυάζοντας ενέργεια και γοητεία, είναι η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια της ταινίας Wonder Woman. Τόσο στα κινηματογραφικά πλατό, όσο και στο σπίτι, είναι μία σούπερ μαμά. Η ίδια, μάλιστα, έγινε και πρόσφατα μητέρα του τρίτου της παιδιού.

 

 

Όπως και η Gal Gadot, έτσι και όλες οι μαμάδες βιώνουν καθημερινά το άγχος της καθημερινότητας. Πώς, όμως, μπορεί η επιδερμίδα να διατηρηθεί υγιής, καθαρή και πάνω από όλα λαμπερή; Η Foreo έχει τη λύση! Το Luna 3 Plus είναι το νέο gadget καθαρισμού και τόνωσης προσώπου με θερμοθεραπεία και μασάζ σύσφιξης προσώπου. Ενισχυμένο με τεχνολογία μικρορεύματος, το Luna 3 Plus είναι αυτό που χρειάζεστε για ένα άμεσα φρέσκο και φωτεινό πρόσωπο. Είναι το τέλειο δώρο, για να κάνετε τη μαμά σας να νιώσει σαν πραγματική σούπερ ήρωας!

 

Foreo

 

Angelina Jolie

Μητέρα, ηθοποιός και πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών, η Angelina Jolie είναι αναμφισβήτητα μία σούπερ μαμά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει μία υπέροχη οικογένεια με έξι παιδιά, τρία από τα οποία έχουν υιοθετηθεί από Καμπότζη, Αιθιοπία και Βιετνάμ.

 

 

Πώς, όμως, θα διατηρήσετε το πρόσωπό σας τόσο τονωμένο και σμιλευμένο, όσο η όμορφη πρωταγωνίστρια του Maleficent; Σε αυτήν τη περίπτωση, η Foreo έρχεται για να μας σώσει με το Bear. Αυτή η επαναστατική συσκευή μικρορεύματος έχει σχεδιαστεί για την τόνωση του προσώπου. Είναι ο πλέον κατάλληλος σύμμαχος ομορφιάς, που θα λειτουργήσει ως πραγματικός ήρωας στη σύσφιξη του προσώπου. Η συσκευή Bear είναι το ιδανικό δώρο για μία σούπερ μαμά!

 

Foreo

 

Madonna

Τέλος, δε γινόταν να λείπει από αυτήν τη λίστα η Madonna. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δε χρειάζεται συστάσεις. Εμβληματική και παγκοσμίως γνωστή σταρ, επιτυχημένη επιχειρηματία και trendsetter. Ωστόσο, ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής της είναι εκείνος της μητέρας. Η Madonna έχει έξι παιδιά, τέσσερα από τα οποία υιοθετήθηκαν από το Μαλάουι.

 

 

Η πετυχημένη τραγουδίστρια, για να διατηρεί υγιή και σφριγηλή την επιδερμίδα της, χρησιμοποιεί το Ufo 2 της Foreo. Βελτιστοποιεί την εφαρμογή και ενεργοποίηση της μάσκας, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα και τα οφέλη της. Το Ufo 2, συνδυαστικά με μία μάσκα της Foreo, είναι το κατάλληλο δώρο για τη σούπερ μαμά σας. Το Ufo 2 με μία μάσκα προσώπου από την Advanced Collection, όπως η Acai Berry Farm To Face Sheet Mask, θα κάνει κάθε μητέρα να νιώθει λαμπερή και περιποιημένη.

 

 

Χαρίστε στη σούπερ μαμά σας το δώρο που της αξίζει, με εκπτώσεις έως και 50% σε μερικές από τις πιο iconic συσκευές της Foreo. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Foreo, αλλά και στα Sephora.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada