Home / Good Life  / Art & Culture  / Το The Batman Part 2 απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας!

Το The Batman Part 2 απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας!

The Batman Part 2

Η ταινία The Batman Part 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου του 2025. Ο Robert Pattinson επιστρέφει!

 

Επιτέλους! Ο πολύ πετυχημένος Batman της DC επιστρέφει και επίσημα! Ο Robert Pattinson θα υποδυθεί ξανά τον γνωστό super ήρωα στην ταινία The Batman Part 2. Ως ημερομηνία πρεμιέρας στους κινηματογράφους ορίστηκε ως η 3η Οκτωβρίου του 2025. Μάλιστα επιβεβαιώθηκε ότι οι ταινίες θα είναι μέρος μίας σειράς τριλογίας στο πλαίσιο των νέων projects DC Elseworlds. Ο James Gunn, ως υπεύθυνος της εταιρείας παραγωγής ταινιών ήταν αυτός που έκανε τις ανακοινώσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Matt Reeves εργάζεται πάνω στο έπος που χτίζει και τους έχει δείξει κάποια εκπληκτικά πράγματα.

 

 

Η DC έχει επενδύσει πολύ στην τριλογία του Batman και αν κρίνουμε από την επιτυχία της πρώτης ταινίας τότε σίγουρα έπραξε πολλά. Παράλληλα, ο Matt Reeves ετοιμάζει και μία τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον χαρακτήρα Penguin του Colin Farrell. Και αφού μάθαμε για την ημερομηνία πρεμιέρας σίγουρα θέλουμε και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στο cast. Ο μόνος που έχει επιβεβαιωθεί είναι ο Robert Pattinson. Ευχόμαστε να μάθουμε σύντομα για τη μοίρα των χαρακτήρων της Zoe Kravitz ως Catwoman, του Barry Keoghan ως The Joker και του Paul Dano ως serial killer. 

 

Κεντρική photo: DC

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.