Home / Beauty  / Το Soleil De Feu της Tom Ford εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι

Το Soleil De Feu της Tom Ford εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι

Soleil
Η premium σειρά αρωμάτων της Tom Ford, Private Blend, εμπνέεται από το ηλιοβασίλεμα των ελληνικών νησιών και παρουσιάζει το νέο Soleil De Feu.

 

Η σειρά Private Blend εμπλουτίζεται με το νέο Soleil De Feu,.το οποίο μας ταξιδεύει στην ανέμελη ζωή των ελληνικών νησιών. Οι δημιουργοί του αρώματος επιδίωξαν να συνθέσουν μία ιδιαίτερη καλοκαιρινή μυρωδιά, κατάλληλη για κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Το νέο Soleil De Feu αντλεί έμπνευση από το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά. Η Tom Ford προσπάθησε να δημιουργήσει ένα άρωμα που θα περικλείει τη μαγεία του ηλιοβασιλέματος και τη φλογερή αίσθηση του ηλίου,.που αντανακλά τις χρυσές και χάλκινες αποχρώσεις του στη θάλασσα, μέσα μία premium συσκευασία. Το νέο Private Blend αποπνέει έναν φλογερό αισθησιασμό, καθώς συνδυάζει μία συγχορδία από τουμπερόζα,.ζεστό κεχριμπάρι και εξωτικό σανταλόξυλο.

 

 

Το κεχριμπαρένιο ξυλώδες άρωμα συνδυάζει τον αισθησιασμό του ηλίου,.ζωγραφίζοντας τον ουρανό με φλογερές πινελιές από χάλκινο ηλιακό φως“, ανέφεραν οι δημιουργοί του αρώματος. 

 

Το Soleil De Feu παρουσιάζεται μέσα στην εμβληματική συσκευασία των Private Blend, σε λευκό χρώμα,.και με μία ετικέτα σε μπρονζέ απόχρωση, κάνοντας, έτσι, το άρωμα ένα πολύτιμο αντικείμενο που έρχεται να κοσμήσει κάθε προσωπικό χώρο περιποίησης. Η νέα προσθήκη της σειράς Private Blend διατίθεται σε τρεις συσκευασίες των 30, 50 και 250ML.

 

Ανακαλύψτε τη νέα premium προσθήκη της Private Blend στο official site της Tom Ford.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada