Home / Fashion  / Το show της Burberry είναι πάντα το πιο hot της London Fashion Week!

Το show της Burberry είναι πάντα το πιο hot της London Fashion Week!

show της Burberry

Ο Daniel Lee ξέρει ότι το show της.Burberry είναι αυτό που σχεδόν πάντα κλέβει την παράσταση στη London Fashion Week.

 

Η τρίτη συλλογή του Daniel Lee ήρθε για να επιβεβαιώσει όσα θέλει να δώσει ο σχεδιαστής στον κόσμο της μόδας, μέσα από τον ρόλο του στον οίκο. Ο ίδιος γνωρίζει ότι το show της Burberry είναι αυτό που τραβάει τη μεγαλύτερη προσοχή κατά τη διάρκεια της London Fashion Week. Γι αυτό δεν πρόκειται να αφήσει κάτι στην τύχη. Ανανέωσε τα βρετανικά signatures με φρέσκα σχήματα, τολμηρές αποχρώσεις και μία υπαίθρια αύρα. Επέστρεψε στο εμβληματικό Victoria Park της πρωτεύουσας, το οποίο είχε στεγάσει και την προηγούμενη συλλογή του τον Σεπτέμβριο.

Το show παρακολούθησαν οι Skepta, Central Cee, Barry Keoghan, Cara Delevigne, Peggy Gou και Jonathan Bailey. Ο χώρος ήταν γεμάτος με σκηνές, πράσινο χαλίκι και μεγάλα μαξιλάρια βελούδινα σαν σύννεφα. Το “You know I’m no good” της Amy Winehouse έντυσε μουσικά το show της Burberry, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024. Ο σχεδιαστής άντλησε έμπνευση από τα μοναδικά φυσικά περιβάλλοντα της Αγγλίας, δίνοντας έμφαση στα πανωφόρια.

Στην πρώτη του συλλογή παρουσίασε το Burberry check μοτίβο σε μπλε και τώρα καλωσορίζει τις νέες αποχρώσεις του print, εκκεντρικό κόκκινο, musty καφέ και ανοιχτό κίτρινο. Όπως φαίνεται το όραμα του Daniel Lee για τον οίκο είναι μεγάλο και δημιουργικό. Μένει να δούμε το πώς θα αλλάξει την πορεία του luxury brand…

 

www.burberry.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.