Home / Fashion  / Η Claudia Schiffer επιστρέφει για την καμπάνια της Versace

Η Claudia Schiffer επιστρέφει για την καμπάνια της Versace

η Claudia
Μετά την εμφάνισή της στην Milan Fashion Week, η Claudia Schiffer συνεργάζεται ξανά με τη Versace ως το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου.

 

Η συνεργασία της Versace με την Claudia Schiffer μετρά σχεδόν 30 χρόνια, με το μοντέλο να αποτελούσε.μία από τις πρώτες μούσες του Gianni Versace που σάρωναν στα εμβληματικά shows του οίκου τη δεκαετία το ’90. Έπειτα από μία πενταετή αποχή από τον χώρο, το super model γύρισε στο catwalk,.περπατώντας για το show του ιταλικού οίκου για τη σεζόν S/S ’24. Σήμερα, ο οίκος επιλέγει να συνεργαστεί ξανά με τη Schiffer,.με την ίδια να πρωταγωνιστεί στη νέα του καμπάνια παρέα.με τους Loli Bahia, Mona Tougaard, Fernando Lindez, Noah Tumataroa, Meng Yuqi and Liu Wen.

 

 

Το καστ της καμπάνιας φωτογραφήθηκε από τον Mert Alas, ο οποίος ανέδειξε τα Ready-To-Wear κομμάτια της S/S ’24 συλλογής του οίκου. Ανάμεσα στα κομμάτια που πρωταγωνίστησαν στη φωτογράφιση ήταν η τσάντα Medusa ’95,.το σχέδιο της οποίας έκανε το ντεμπούτο της στο catwalk το 1995. Για αυτήν τη συλλογή, ο πολυτελής ιταλικός οίκος επαναπροσδιόρισε την εμβληματική Medusa ’95, προσθέτοντας σε αυτήν μεταλλικές λεπτομέρειες. Η Claudia Schiffer εμφανίζεται στην καμπάνια με ένα girly παστέλ ροζ κουστούμι,.όπως εκείνα που κυριαρχούσαν κατά τη διάρκεια της καριέρας της στη Versace.

 

 

Μιλώντας για τη φωτογράφιση, η Donatela Versace χαρακτήρισε την Claudia Schiffer ως “θρύλο”, τονίζοντας τη “δύναμη αυτών των απίστευτων γυναικών ντυμένων με εμβληματικές σιλουέτες και υφάσματα από τη Versace. Η Loli, η Mona και η θρυλική μας Claudia! Αυτό είναι ό,τι αγαπώ στη μόδα και φυσικά… είναι Versace!”.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada