Home / Fashion  / Τα looks που θα σου χαρίσουν το πιο stylish Σαββατοκύριακο

Τα looks που θα σου χαρίσουν το πιο stylish Σαββατοκύριακο

Σαββατοκύριακο

Τα πιο φανταστικά σύνολα για να πετύχετε ένα stylish Σαββατοκύριακο, όπως και αν αποφασίσετε να το περάσετε.

 

Finally It’s Friday! Το Σαββατοκύριακο έφτασε και ελπίζουμε να το περάσετε όπως επιθυμείτε. Να δείτε τους φίλους και την οικογένεια σας. Να ξεκουραστείτε, να οργανώσετε ένα launch ή coffee date ή μία διασκεδαστική βραδινή έξοδο. Η ευχάριστη διάθεση σας μπορεί να “πέσει” λίγο γιατί θα έχετε να αντιμετωπίσετε το αιώνια ερώτημα “Τι φοράω σήμερα”;. Τις ημέρες αυτές έχουμε πιο έντονη την επιθυμία να φορέσουμε κάτι ιδιαίτερο, πιο stylish και πιο προσεγμένο. Θέλουμε να κάνουμε πιο ξεχωριστούς συνδυασμούς και να φορέσουμε ρούχα που έχουμε ξεχάσει ή δεν μας ταιριάζουν τόσο στην καθημερινότητά μας.

 

Ωστόσο, δε χρειάζεται να αναρωτιέστε γιατί τα looks που συγκεντρώσαμε θα κάνουν το Σαββατοκύριακο extra stylish! Μαύρα φορέματα με εντυπωσιακά αξεσουάρ, σατέν φούστες, denim, γκρι και μπορντό σύνολα, animal print, glam shorts, chic blazers, knit και co-ord sets είναι το αλάνθαστο inspo που σας προτείνουμε. Ανάλογα με τα κομμάτια που έχετε στη δική σας γκαρνταρόμπα, εμπνευστείτε και κάντε τα match με τα outfits που συγκεντρώσαμε για εσάς. Τα fashion girls δείχνουν τον δικό τους stylish τρόπο και σας καλούν να πειραματιστείτε και εσείς με το στυλ σας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.