Home / Cozyhome  / Architecture  / Το Open House Athens 2021 θα πραγματοποιηθεί online στις 24-27 Ιουνίου

Το Open House Athens 2021 θα πραγματοποιηθεί online στις 24-27 Ιουνίου

Ανακαλύψτε όλες τις διαδικτυακές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρο στο Open House Athens 2021, στις 24-27 Ιουνίου.

 

Η μεγαλύτερη αρχιτεκτονική γιορτή της πόλης επιστρέφει διαδικτυακά. Το Open House Athens 2021 θα πραγματοποιηθεί online στις 24-27 Ιουνίου. Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του φετινού OHA, με μεγάλο χορηγό την εταιρεία κουφωμάτων Sias S.A. Online events και ξεναγήσεις σας περιμένουν για μια μοναδική εμπειρία! Τα video από τις εκδηλώσεις θα ανέβουν στην ιστοσελίδα και στο κανάλι στο Youtube.

 

 

Livestream 24/6

Μέσα από μια ζωντανή σύνδεση, με προσκεκλημένους ομιλητές, σηματοδοτείται η έναρξη του Online event.

 

Open Office 25/6

Ξεναγήσεις σε 5 αρχιτεκτονικά γραφεία της Αθήνας. Ομιλίες από καταξιωμένους και ανερχόμενους αρχιτέκτονες, με σκοπό την ανάδειξη του επαγγέλματος και του χώρου.

 

3D Virtual Tour 25/6

Εικονική περιήγηση στο αρχιτεκτονικό γραφείο Workshop/ Dionisis Sotovikis, μέσα από μια τρισδιάστατη απεικόνιση. Μια εμπειρία 3D ξενάγησης από την εταιρεία Metrica A.E., με την Mattersport Pro 3D camera, ένα σύγχρονο εργαλείο , που “αιχμαλωτίζει” το χώρο.

 

 

Virtual Tours 26/6

Αρχιτεκτονικές ξεναγήσεις σε 10 σύγχρονα κτήρια. Τα κτίρια που συμμετέχουν είναι: Cosmote HQ & TV Studios by LC Architects, Διαμερισμα στο Φαληρο by Plaini and Karahalios Architects, Ρετιρέ στην Βουλιαγμενη by Synama, Ogarden Suites by A31 Architecture,  HOUSE E by Burger Katsota Architects, Obliquity by Gavalas Architects, The den by Studiomateriality, Κτίριο Εθνικής Ασφαλιστικής by Mario Botta, SPARCH (Rena Sakellaridou & Morpho Papanikolaou), Μονοκατοικια στην Πολιτεια by A & O Architects, Villa 13 by Parthenios architects+associates.

 

Made in Athens 27/6

Με στόχο την ανάδειξη της δημιουργικής πλευράς της πόλης, περιλαμβάνονται ξεναγήσεις σε χώρους δημιουργίας και παραγωγής.

 

 

Open Your Portofolio 7/6-16/7

Διαγωνισμός υποβολής πορτοφόλιο από την Σχολή Βακαλό Art & Design, όπου το έπαθλο είναι μια υποτροφία για προπτυχιακές σπουδές Design.

 

Faber Open Photo 24-30/6

Ένας ανοιχτός σε όλους διαγωνισμός φωτογραφίας, όπου το κοινό μοιράζεται την εμπειρία του. Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν φωτογραφικές μηχανές Fujifilm.

 

Isomat Open Vote 25/6-4/7

Φέτος, που οι ξεναγήσεις θα γίνουν διαδικτυακά, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν το αγαπημένο τους βίντεο, ψηφίζοντας μέσω της ιστοσελίδας για την ανάδειξη των καλύτερων βίντεο στις 3 κατηγορίες: Open Office, Virtual Tours, Made in Athens. Όλοι οι ψηφοφόροι συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση για μια φωτογραφική μηχανή.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.