Home / Cozyhome  / Architecture  / Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει δυναμικά!

Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει δυναμικά!

To OPEN HOUSE Athens επιστρέφει δυναμικά με τις διά ζώσης ξεναγήσεις, έπειτα από δύο χρόνια αποκλειστικά διαδικτυακών δράσεων, λόγω της πανδημίας.

 

To OPEN HOUSE Athens μας είχε λείψει πολύ και, ευτυχώς, κάνει comeback το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου! Επιστρέφει ξανά στον παλιό και υπέροχο χαρακτήρα του, με τις διά ζώσης ξεναγήσεις. Δυστυχώς, τα δύο τελευταία χρόνια γίνονταν αποκλειστικά διαδικτυακές δράσεις, λόγω της πανδημίας.

 

Δωρεάν αρχιτεκτονικές ξεναγήσεις σε περισσότερα από 50 κτίρια και 3 διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας και την Κηφισιά, είναι όσα αναμένουμε φέτος!

 

By Aris Vedertsis

 

Οι επιπλέον δράσεις του OPEN HOUSE Athens 2022

Στο πλαίσιο του OPEN HOUSE Athens 2022, κατόπιν προσαρμογής της εκδήλωσης στις τρέχουσες συνθήκες, προγραμματίζονται επιπλέον δράσεις. Πέρα από τις ξεναγήσεις σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια (OPEN TOURS), θα υπάρχουν ξεναγήσεις σε χώρους παραγωγής και δημιουργίας (MADE IN Athens, χορηγός ΚΑΥΚΑΣ).

 

Επιπλέον, θα γίνουν οργανωμένες διαδρομές (OPEN WALKS) και μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις – ξεναγήσεις σε 3 -4 αρχιτεκτονικά γραφεία, που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα (OPEN OFFICE, χορηγός Dimand). Τέλος, θα πραγματοποιηθούν real-time virtual ξεναγήσεις σε κάποια από τα κτίρια που συμμετέχουν στο φετινό πρόγραμμα (Live Tours).

 

Το πρόγραμμα των δράσεων θα πλαισιωθεί από μια σειρά διαγωνισμών:
  • Τον διαγωνισμό φωτογραφίας OPEN PHOTO
  • Το βραβείο κοινού – ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης ξενάγησης OPEN VOTE
  • Τον διαγωνισμό πορτφόλιο OPEN YOUR PORTFOLIO

 

Open House

Η Οργανωτική Επιτροπή του OPEN HOUSE ATHENS 2021

 

Στο πλαίσιο του OPEN HOUSE Athens 2022, σε συνδιοργάνωση με τη Σχολή Βακαλό Art & Design, προκηρύσσεται διαγωνισμός για την οπτική ταυτότητα της εκδήλωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός αφορά στον σχεδιασμό της αφίσας και του tshirt των εθελοντών. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι φοιτητές/σπουδαστές ή απόφοιτοι σχολών όλων των τομέων του design.

 

Open House

H περσινή νικητήρια αφίσα. Δημιουργός: Νίκος Δουμάνης

 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν μέχρι 3 διαφορετικές προτάσεις στο [email protected]  (έως 28η Φεβρουαρίου 2022).  Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Οι αιτήσεις εθελοντών, για το OPEN HOUSE Athens 2022, θα είναι ανοιχτές έως τις 25 Φεβρουαρίου. Aν επιθυμείτε να ζήσετε αυτήν τη μοναδική εμπειρία ως εθελοντής, δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

www.openhouseathens.gr

[email protected] 

Facebook: Open House Athens

Instagram: @openhouseathens

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath