Home / Cozyhome  / Η νέα συλλογή της Arket έρχεται από τη θάλασσα

Η νέα συλλογή της Arket έρχεται από τη θάλασσα

Η σουηδική εταιρεία Arket κυκλοφορεί μια homeware collection, εμπνευσμένη από το σουηδικό αρχιπέλαγος.

 

Τα τέλεια αξεσουάρ για τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου έρχονται από την ολοκαίνουργια συλλογή της Arket. Η σουηδική εταιρεία διάλεξε ένα από τα βασικά στοιχεία, που καθορίζουν το καλοκαίρι, το αρχιπέλαγος, και συγκεκριμένα το σουηδικό. Υπαίθριες περιπέτειες και summer γεύματα με την οικογένεια και τους φίλους θα αποκτήσουν νέο νόημα, χάρη στην οικιακή συλλογή Summer in Archipelago.

 

 

Μια εντυπωσιακή ποικιλία αντικειμένων από πολύχρωμα κεραμικά, λινά υφάσματα και γυάλινα αγγεία, τα οποία θα γίνουν η τέλεια προσθήκη στα βραδινά σας γεύματα, παρέα με το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα. Κυκλοφορούν και αξεσουάρ εσωτερικού χώρου όπως, ρουστίκ καλάθια.

 

 

Θυμίζοντας μαργαριτάρια και κοχύλια της θάλασσας, τα πανέμορφα οικιακά αντικείμενα του brand θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ειδυλλιακή καλοκαιρινή στιγμή. Καλέστε οικογένεια ή φίλους, για ένα άρτιο γεύμα, που θα τους μείνει αξέχαστο.

 

Photos Courtesy: Arket 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.