Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Lake Mode Festival φέρνει ένα ξεχωριστό διήμερο!

Το Lake Mode Festival φέρνει ένα ξεχωριστό διήμερο!

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με hip hop στο Φράγμα της Θέρμης παρέα με το Lake Mode Festival! Δείτε ποιο είναι το line up! 

 

Επιστρέφει για δεύτερη χρονιά το Lake Mode Festival! Λίγο πριν υποδεχτούμε ένα από τα μεγαλύτερα festivals της χώρας, το Street mode festival, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα με ένα ξεχωριστό διήμερο! Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε το φθινόπωρο με μουσική, παρέα και μαγικό φυσικό τοπίο! Το open air festival στο Φράγμα της Θέρμης διεξάγεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Θέρμης Δρώμενα και απογειώνει την hip hop μουσική σε μία ιδιαίτερη σκηνή! Ποιοι θα είναι οι καλλιτέχνες που θα δώσουν το παρόν;

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στην σκηνή ανεβαίνουν οι Χατζηφραγκέτα και ο Εισβολέας! Δύο μουσικά σχήματα με μεγάλη ιστορία στον χώρο, έτοιμα να χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κοινό! Για την Παρασκευή το Lake Mode Festival φρόντισε να φέρει ένα από τα μεγαλύτερα rap συγκροτήματα, τους Λόγος Τιμής, παρέα με τον ταλαντούχο και ανερχόμενο Εθισμό και τον Golden Child! Για ηλεκτρονικά εισιτήρια εδώ! Τα φυσικά σημεία προπώλησης είναι τα εξής: Wind, Public, Ηλιοτρόπιο, Σάρωθρον, Διώροφον, Brunch Box και Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8! 

Μη χάσετε αυτό το εκπληκτικό διήμερο! Ανανεώνουμε το ραντεβού και για τις 23-25 Σεπτεμβρίου όπου επιστρέφει και το Street Mode Festival!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.