Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Ιούλιος στη Μονή Λαζαριστών θα είναι καυτός!

Ο Ιούλιος στη Μονή Λαζαριστών θα είναι καυτός!

Μονή Λαζαριστών
Μοναδικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις έρχονται τον Ιούλιο στη Μονή Λαζαριστών. Δείτε ποιοι καλλιτέχνες θα ανέβουν στη σκηνή του Moni Lazariston Festival 2022.

 

Η Μονή Λαζαριστών έχει προετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα, γεμάτο συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις. Hip-Hop, έντεχνο, εναλλακτική όπερα, μοναδικές θεατρικές παραστάσεις και show έρχονται, για να υποδεχθούν τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη με τον πιο μοναδικό τρόπο. Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων!

 

Λόγος Τιμής «Ινδιάνοι των πόλεων» – Παρασκευή 1/07

Ο πιο hot καλοκαιρινός μήνας ανοίγει με μία μοναδική συναυλία των Λόγος Τιμής. Ένα από τα πιο αγαπημένα rap συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής κάνει come back, μετά από τρία χρόνια συναυλιακής σιωπής! Κάτι μας λέει πως το ΛΤ live στη Μονή Λαζαριστών θα είναι event-σταθμός για το καλοκαίρι του 2022!

 

 

Ώρα έναρξης: 21.00

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Jurassic Adventures – Κυριακή 3/07

Μία διαδραστική εμπειρία, γεμάτη χιούμορ, συγκινήσεις και απρόοπτα έρχεται να ξετρελάνει το κοινό. Όπως μαρτυρά και το όνομα της παράστασης, στη σκηνή θα πρωταγωνιστήσουν «αληθινοί δεινόσαυροι» σε φυσικό μέγεθος. Θα τους δούμε να περπατούν επί σκηνής, ενώ παράλληλα θα παρακολουθήσουμε και τη γέννηση ενός μωρού δεινοσαύρου!

 

 

Ώρα έναρξης: 20.45

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Rolling Stone Festival / Αλκίνοος Ιωαννίδης, Bloody Hawk, Ταφ Λάθος – Δευτέρα 4/07

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Rolling Stone Festival μάς καλεί στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή του καλοκαιριού, με μια αναπάντεχη σύμπραξη επί σκηνής. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα καλλιτέχνη που δε σταματά ποτέ να πειραματίζεται, να εξελίσσεται, να πηγαίνει κόντρα, αλλά και να συμβαδίζει με την εποχή του. Μαζί του στη σκηνή, ο Bloody Hawk, ένα από τα τρομερά παιδιά της σύγχρονης μουσικής σκηνής, που έχει εκπλήξει τους πάντες με τη δημιουργικότητα και την απήχησή του στο κοινό, αλλά και ο ταλαντούχος Ταφ Λάθος, που έρχεται στο φεστιβάλ με τον αέρα των 20 χρόνων πορείας του και της ξεχωριστής του παρουσίας στη hip hop σκηνή.

 

 

Ώρα έναρξης: 20.00

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Τάκης Ζαχαράτος – Τετάρτη 6/07

Ο μοναδικός showman Τάκης Ζαχαράτος έρχεται στη Μονή Λαζαριστών, για να σατιρίσει, να χορέψει, να τραγουδήσει και να μας ενθουσιάσει με τη μοναδική του σκηνική παρουσία. Μιμήσεις, musical στοιχεία και μνήμες από παλιές κινηματογραφικές επιτυχίες θα πρωταγωνιστούν στο ξεχωριστό show του.

 

 

Ώρα έναρξης: 21.30

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Μάριος Φραγκούλης & Deborah Myers – Πέμπτη 7/07

Η Μονή Λαζαριστών μάς επιφυλάσσει μία ακόμα μοναδική έκπληξη! Μάριος Φραγκούλης και Deborah Myers συναντιούνται επί σκηνής, για να μας ταξιδέψουν με το αφιέρωμα “Because We believe”. Μία περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο, μέσα από τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

 

fragkoulis myers

 

Ώρα έναρξης: 21.00

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Μαρίνα Σάττι «YENNA» – Δευτέρα 11/07

Η Μαρίνα Σάττι έρχεται στη Μονή Λαζαριστών, τέσσερα χρόνια μετά τη σαρωτική επιτυχία της «Μάντισσα» και λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της κορυφής με τα νέα της τραγούδια. Παλιές και καινούργιες επιτυχίες, καθώς και τραγούδια από το νέο της album «YENNA», θα μας συνεπάρουν σε αυτήν τη μοναδική συναυλία.

 

 

Ώρα έναρξης: 21.30

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Tiger Lillies – Πέμπτη 14/07

Οι σαγηνευτικοί και ανατρεπτικοί Tiger Lillies επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, στη Μονή Λαζαριστών. Οι καλλιτέχνες της εναλλακτικής όπερας θα μας ανοίξουν ένα παράθυρο στον αλλόκοτο κόσμο τους, που συνδυάζει στιγμές βαθιάς θλίψης, αδυσώπητων αστείων και απέραντης ομορφιάς.

 

 

Ώρα έναρξης: 21.30

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών μέχρι και τον Σεπτέμβριο εδώ.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada